Την Κάλυμνο θα επισκεφτούν  ο ζωγράφος Christopher Still  και ο πρόεδρος του Νοσοκομείου  του Τάρπον Σπρινγκς

Μετά από πρωτοβουλία του Καλύμνιου Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζου την Κάλυμνο θα επισκεφτούν 2 εξέχουσες προσωπικότητες ο ζωγράφος Christopher Still και ο Jason Dunkel  Πρόεδρος του Νοσοκομείου Advent Hecalth North Pinellas Hospital μαζί με τον τον τοπικό Εισαγγελέα Μichael Kouskoutis.

Ο  Christopher Still θα έλθει στην Κάλυμνο στις 20 Ιουλίου 2019 και κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο θα δημιουργήσει πίνακες ζωγραφικής με γραφικά σημεία της Καλύμνου που θα παρουσιάσει σε έκθεση στο Τάρπον Σπρινγκς.

Επίσης θα  έχει συναντήσεις με ντόπιους κατοίκους ενώ θα συνοδεύεται από τον οπερατέρ Kevin Starkey που θα πάρει πλάνα για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την Κάλυμνο.

Στις 29 Ιουλίου θα έλθει στην Κάλυμνο ο Πρόεδρος του  Νοσοκομείου στο Τάρπον Σπρινγκς Advent Hecalth North Pinellas Hospital, ο  Jason Dunkel μαζί με τον  τοπικό Εισαγγελέα Μichael Kouskoutis.

Στις 30 Ιουλίου στο 11.00 το πρωί  ο  Jason  Dunkel θα επισκεφθεί το Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου για να συναντηθεί με τον αναπληρωτή Διοικητή Μανώλη  Βόλο για να συζητήσουν  τις δυνατότητες μιας νοσοκομειακής συνεργασίας. Αυτή η συνεργασία θα είναι πολύ επωφελής τόσο για το νοσοκομείο όσο και για την παροχή και ανταλλαγή ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικής εκπαίδευσης στο προσωπικό.

Ο Κρις Αλαχούζος με επιστολή του προς το νυν Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη τους γνωστοποιώντας λεπτομέρειες για τις επισκέψεις αυτές ευχαριστώντας εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που θα παρασχεθεί.

Πηγή: kalymnos-news.gr