Ο τάπητας μπήκε... λειψός στο γήπεδο Αφάντου

Ο τάπητας μπήκε... λειψός στο γήπεδο Αφάντου

Ο τάπητας μπήκε... λειψός στο γήπεδο Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 475 ΦΟΡΕΣ

Πρόβλημα υπάρχει στο γήπεδο Αφάντου δεδομένου ότι ο νέος αγωνιστικός χώρος είναι πιο …κοντός απ’ όσο θα έπρεπε

Μπορεί ο νέος τάπητας να έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο Αφάντου, ωστόσο το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σημειώθηκε ένα σοβαρό λάθος στη μελέτη, με αποτέλεσμα ο τάπητας να μην φθάνει για να καλύψει το σημείο από τη γραμμή του πλαγίου μέχρι και την περίφραξη! Η μελέτη που έγινε δηλαδή, προέβλεπε την επίστρωση τάπητα ακριβώς μέχρι τις περιμετρικές γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Είναι πραγματικά να απορεί κάποιος πώς ήταν δυνατόν να γίνει μια τέτοια μελέτη η οποία δεν προβλέπει την κάλυψη όλου του γηπέδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει μια δεύτερη μελέτη προκειμένου να καλυφθούν με την ίδια ποιότητα τάπητα και τα 1300 τετραγωνικά μέτρα επιπλέον που έχουν μείνει …ορφανά!
Σημαντική είναι η συμβολή, εκ μέρους της Περιφέρειας, του Νίκου Νικολή ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να καλύψει την γκάφα που έχει γίνει και που έχει να κάνει με τον Δήμο της Ρόδου που ήταν και ο υπεύθυνος για τη μελέτη.

Πρόβλημα στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις
Κατά τα άλλα, η τοποθέτηση του νέου τάπητα ναι μεν δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να γυμνάζονται χωρίς τον φόβο τραυματισμών και προσδίδει και μια όμορφη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις τα σημαντικά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Τα αποδυτήρια παραμένουν σε κακή κατάσταση και όχι λειτουργικά ενώ και οι κοινόχρηστες τουαλέτες στον χώρο της εξέδρας εξακολουθούν να έχουν τα μαύρα χάλια χωρίς να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν από το κοινό.

Στάσιμη η κατάσταση στα διοικητικά
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τα διοικητικά του ΑΕΡΑ, η κατάσταση εξακολουθεί να μην είναι καθόλου αισιόδοξη δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα φως στην άκρη του τούνελ. Παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν το προηγούμενο διάστημα, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει τις τύχες του σωματείου ενώ και τις τελευταίες ημέρες δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη που να δείχνει έστω και ελάχιστα ότι ο σύλλογος θα μπορέσει να λειτουργήσει. Ο ΑΕΡΑ είναι το μοναδικό σωματείο της Α’ Κατηγορίας που παρά το ότι έχουμε φθάσει ως τα μέσα Ιουλίου δεν έχει κατορθώσει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους