Παναγιώτης Καρίκης: «Να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

Παναγιώτης Καρίκης: «Να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

Παναγιώτης Καρίκης: «Να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Ευκλή μιλάει για το νέο Ευκλή Σορωνής

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη του σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς, εξέφρασε με δηλώσεις του στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο νέος προπονητής του Ευκλή Παναγιώτης Καρίκης.

Ο ίδιος, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:

«Καταρχήν, ότι έχει γίνει έως τώρα είναι μετά από δική μου έγκριση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλες τις κινήσεις. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από παιδιά του χωριού, από τις Ακαδημίες μας αλλά και από ορισμένους έμπειρους που θα έρθουν από άλλες ομάδες».

Μιλώντας για τους στόχους που θέτει ο Ευκλής, όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Β’ Κατηγορία, τόνισε τα ακόλουθα:
«Βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να εντάξουμε στον κορμό της ανδρικής μας ομάδας, δυο παιδιά από τις Ακαδημίες μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Σίγουρα όμως μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Τουλάχιστον, δυο μετεγγραφές ακόμα
Σε ότι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές, ο Ευκλής αναμένεται να αποκτήσει σίγουρα άλλους δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό χαφ και ένα εξτρέμ. Ειδικά η πρώτη, είναι μια περίπτωση για την οποία ο σύλλογος δεν θα βιαστεί, δεδομένου ότι θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Πρόκειται για μια νευραλγική θέση, όπου ο Παναγιώτης Καρίκης θέλει να έχει έναν έμπειρο παίκτη που ουσιαστικά θα μπορεί να στηθεί πάνω του ο νέος τρόπος παιχνιδιού της ομάδας.

Ξεκίνημα στις 2 Σεπτμεβρίου
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Είναι η 2η Σεπτεμβρίου (Δευτέρα), όπου το ραντεβού αναμένεται να γίνει στη Σορωνή. Λίγες ημέρες νωρίτερα πάντως, θα γίνουν ορισμένες προπονήσεις προκειμένου η επανένταξη των παικτών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να γίνει πιο ομαλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Άλλος ένας παίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ευκλή Σορωνής. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κώστα Μαριεττή, ο οποίος θα φοράει την ίδια φανέλα και τη νέα χρονιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το δ.σ. του Α.Ε.Σ.Ευκλή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μαριετή Κώστα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης