Για 4η χρονιά οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ διαπρέπουν και ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό στίβο

Για 4η χρονιά οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ διαπρέπουν και ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό στίβο

Για 4η χρονιά οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ διαπρέπουν και ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό στίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 837 ΦΟΡΕΣ

Οι 2500 απόφοιτοι της ΑΝΚΟ Ρόδου έχουν κατορθώσει να εργάζονται κατά 97% στο αντικείμενο των σπουδών τους, ενώ μέσα σε μόνο 3 χρόνια εργασίας το 30% έχει κατακτήσει θέση προϊσταμένου!

Το Ι.ΙΕΚ Anko Ρόδου ξεκίνησε, όπως κάθε χρόνο, τις πρώτες επισκέψεις παρακολούθησης πρακτικής άσκησης των σπουδαστών στις επιχειρήσεις, όπου εργάζονται σε όλο το νησί της Ρόδου.

Για ακόμη μια χρονιά οι σπουδαστές της απέδειξαν ότι το έργο της ΑΝΚΟ είναι σπουδαίο κατορθώνοντας να διακριθούν στην πρακτική τους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων τους, τις ικανότητες τους, τον επαγγελματισμό και το ζήλο τους.

Το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει κανείς την καριέρα του, επηρεάζει το ρυθμό και την πρόοδο που θα ακολουθήσει και το πόσο ψηλά θα φτάσει.

Οι σπουδαστές της Anko έχουν κάνει το κορυφαίο ξεκίνημα στην καριέρα τους!

Η διοίκηση και οι εκπαιδευτές δηλώνουν ότι αισθάνονται περήφανοι για την εξέλιξη και πρόοδο των σπουδαστών τους. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά εργασίας με υψηλές απαιτήσεις οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ καθημερινά εξελίσσονται, διακρίνονται με ήθος και συνέπεια.

Οι 2500 απόφοιτοι της ΑΝΚΟ Ρόδου έχουν κατορθώσει να εργάζονται κατά 97% στο αντικείμενο των σπουδών τους, ενώ μέσα σε μόνο 3 χρόνια εργασίας το 30% έχει κατακτήσει θέση προϊσταμένου!

Η απόδοση έχει άμεση συνάφεια με τις γνώσεις, η εξέλιξη έχει άμεση σχέση με την αυτοπεποίθηση του επαγγελματία και την δύναμη που κατέχει. Το τμήμα καριέρας της Anko σε αυτούς τους τομείς έχει εστιάσει και εργάζεται επισταμένως, ώστε να δημιουργήσει επαγγελματίες με γνώση, δύναμη και αυτοπεποίθηση!

Η ΑΝΚΟ συνεργάζεται με περισσότερες από 50 επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές, επισιτιστικές, spa, ινστιτούτα αισθητικής αλλά και κομμωτήρια. Σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι Διευθυντές, οι Προσωπάρχες, οι προϊστάμενοι των τμημάτων αλλά και η ιδιοκτησία των επιχειρήσεων, συνεργάζονται με τους σπουδαστές, αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στην εκπαίδευσή τους συμβάλλοντας και εκείνοι στην εξέλιξη τους αλλά και στην απόκτηση της πρώτης τους εργασιακής εμπειρίας.

Η σχολή ΑΝΚΟ αναγνωρίζει όλη αυτή τη προσπάθεια και ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους για ακόμα μια χρονιά.

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το έργο έχουν βέβαια και οι καθηγητές της ΑΝΚΟ, οι οποίοι είναι κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας με δυνατό εκπαιδευτικό υπόβαθρο.

Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια που έλαβε η σχολή από τις επιχειρήσεις, για τις γνώσεις των σπουδαστών και για την συμπεριφορά τους οφείλονται κυρίως στους καθηγητές της και στο έργο που επιτελεί.

Οι σπουδαστές  από τα τμήματα Hotel Management, Μαγειρικής και  Ζαχαροπλαστικής με τον chef  κ.Πλατέλα και  τον pastry chef  κ. Χατζησάββας  στο Lindos Mare Lindos Blu
Οι σπουδαστές από τα τμήματα Hotel Management, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με τον chef κ.Πλατέλα και τον pastry chef κ. Χατζησάββας στο Lindos Mare Lindos Blu

Οι σπουδαστές από το ΙΕΚ Μαγειρικής  και Ζαχαροπλαστικής με τον executive chef  κ. Κότση Θανάση στο ξενοδοχείο Palladium
Οι σπουδαστές από το ΙΕΚ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με τον executive chef κ. Κότση Θανάση στο ξενοδοχείο Palladium

Οι σπουδάστριες του Hotel  Management με τον FnB κ. Ασπράκη  Ξενοφών στο  Ioannides  Group Hotels
Οι σπουδάστριες του Hotel Management με τον FnB κ. Ασπράκη Ξενοφών στο Ioannides Group Hotels

H σπουδάστρια από το ΙΕΚ Aισθητικής με την spa director  κα Μουχταρη Λαμπρινή στο Atrium Palace
H σπουδάστρια από το ΙΕΚ Aισθητικής με την spa director κα Μουχταρη Λαμπρινή στο Atrium Palace

Οι σπουδαστές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής με τον chef κ. Μανάκη και τον pastry chef κ.Πλάτση στο Atlantica Magic Life
Οι σπουδαστές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής με τον chef κ. Μανάκη και τον pastry chef κ.Πλάτση στο Atlantica Magic Life

Οι σπουδάστριες από το ΙΕΚ Αισθητικής στο Luxurious Medical  Aesthetic
Οι σπουδάστριες από το ΙΕΚ Αισθητικής στο Luxurious Medical Aesthetic

Ο σπουδαστής από το ΙΕΚ Κομμωτικής  με τον ιδιοκτήτη κ. Στέλιο Στέφανο Ξανθόπουλο  στο κομμωτήριο hair art by Stelios Stefanos
Ο σπουδαστής από το ΙΕΚ Κομμωτικής με τον ιδιοκτήτη κ. Στέλιο Στέφανο Ξανθόπουλο στο κομμωτήριο hair art by Stelios Stefanos

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου