Με προπονητή  τον Μάλτα ο Ο.Φ. Ιστρίου

Στο πρόσωπο του Γιάννη Μάλτα βρήκε η διοίκηση του νεοσύστατου Ο.Φ. Ιστρίου τον άνθρωπο που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Θα είναι ο προπονητής της ομάδας, με τη συνεργασία του οποίου θα γίνει και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι προπονητής του Ο.Φ. Ιστρίου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα είναι ο Γιάννης Μαλτας. Στη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση της ομάδας, υπήρξε μεγάλη διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές, με κοινό στόχο και πλάνο. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή και παραγωγική χρονιά.

Παράλληλα, νιώθουμε την υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε τους υπόλοιπους προπονητές με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή για ενδεχόμενη συνεργασία. Από εδώ και πέρα, η διοίκησή μας σε συνεργασία με τον προπονητή θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδος μας».

Μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και για τον λόγο αυτό, ανάλογες θα είναι οι κινήσεις που θα γίνουν.

Ο Ο.Φ. Ιστρίου επέστρεψε άλλωστε όχι για να αποτελέσει τον …κομπάρσο αλλά για να μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στη Γ’ Κατηγορία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις.