Σύσκεψη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο

Σύσκεψη  για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο

Σύσκεψη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 610 ΦΟΡΕΣ

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τη διευκόλυνση στις διοργανώσεις και στη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων σε αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου, είχε στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ο εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου Μάνια Μιχαηλίδου, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, Δημήτρης Μαριεττάκης και οι υπηρεσιακοί Ιωάννης Πάππου, Νικήτας Μπάκας και Κωνσταντίνος Καπνουλάς.

«Είχαμε μια γόνιμη και παραγωγική συνάντηση, όπου συζητήθηκαν οι δράσεις που προγραμματίζει και προωθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με διάφορους συλλόγους, σωματεία, καλλιτέχνες κ.λπ.

Εμείς, εκφράζουμε την πεποίθηση ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος συνεργασίας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα εκατέρωθεν και φυσικά, να υπάρξουν διευκολύνσεις στο έργο μας.

Προσωπικά, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην σύσκεψη και να διαβεβαιώσω πως ο σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τις δράσεις Πολιτισμού στη Ρόδο.

Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι η κα Μιχαηλίδου, μας πρότεινε να γίνονται διοργανώσεις τόσο στους γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους (όπως π.χ. η Μεσαιωνική Τάφρος) όσο και σε άλλους χώρους, όπως οι ναοί κ.λπ. που υπόκεινται στην αρμοδιότητα της Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πάντα ανοικτή σε προτάσεις για συνεργασία, με στόχο την καλύτερη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που στόχο έχουν την προώθηση του πολιτιστικού μας προϊόντος και φυσικά, την ανάδειξη του πολιτισμικού στοιχείου της Ρόδου» δήλωσε ο κ. Διακογεωργίου.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών