«Ψάχνει» και στόπερ ο Διγενής

Στη διαδικασία αναζήτησης και κεντρικού αμυντικού μπαίνει ο Διγενής Κοσκινού.

Αιτία, το …διαζύγιο με τον Θωμά Σαρίκο ο οποίος ναι μεν είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο, ωστόσο μια διαφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων ακύρωσε τη μετακίνησή του.

Η ομάδα του Γιάννη Καμίτση θέλει λοιπόν να καλύψει το κενό βρίσκοντας άλλον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει στη θέση του στόπερ. Θα δοθεί προτεραιότητα σε κάποιον νεαρό σε ηλικία παίκτη που θα μπορεί όμως να παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας χωρίς πρόβλημα.

Συνολικά λοιπόν τώρα με βάση τα νέα δεδομένα θα γίνουν πέντε μετεγγραφές. Οι τέσσερις για τις οποίες αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας φύλλο και μια ακόμα, αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Για την ακύρωση της μετεγγραφής του Σαρίκου, η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Α.Σ Διγενής ανακοινώνει τη  λύση της πρώιμης όπως αποδείχτηκε συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Σαρίκο.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες τα είχαμε βρει σε όλα με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και μάλιστα βγάλαμε και ανακοίνωση, στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  και που ουσιαστικά θα οριστικοποιούσε τη μετεγγραφή, αφού μόνο κάποιες λεπτομέρειες είχαν μείνει να διευθετηθούν, οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο διότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στον τρόπο καταβολής των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Ως εκ τούτου η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ομάδα μας ήδη κινείται για την άμεση αντικατάστασή του».