Αλέξανδρος Κολιάδης: «Ο Αστέρας Μασσάρων είναι στην καρδιά μου»

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Ο Αστέρας Μασσάρων είναι στην καρδιά μου»

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Ο Αστέρας Μασσάρων είναι στην καρδιά μου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 483 ΦΟΡΕΣ

«Είναι κάτι που με στεναχωρεί αλλά έπρεπε να γίνει!».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Αλέξανδρο Κολιάδη, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μασσάρων, λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του νησιού (χωρίς βέβαια να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα), με αποτέλεσμα από 1η Σεπτεμβρίου να μην έχει το απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί παράλληλα και με την προπονητική.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Η απόφαση έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Από την 1η Σεπτεμβρίου ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος. Δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας ως προπονητής. Θέλοντας λοιπόν να είμαι ειλικρινής απέναντι στον σύλλογο, ενημέρωσα από τώρα τη διοίκηση προκειμένου να έχει τον χρόνο να επιλέξει το νέο προπονητή».

Ο κ. Κολιάδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ασφαλώς είναι μια εξέλιξη που με στεναχωρεί πάρα πολύ, καθώς πέρυσι είχαμε μια καταπληκτική χρονιά με τον Αστέρα και δημιουργήθηκαν άριστες σχέσεις. Νιώθω σαν να τους εγκαταλείπω αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να συμβεί τώρα και όχι μετά που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ.

Δυστυχώς δεν θα μπορώ να συνεχίσω το πλάνο τριετίας που είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνει ο νέος προπονητής που θα έρθει. Εννοείται ότι απ’ όποιο πόστο και αν βρεθώ, θα είμαι κοντά στον Αστέρα Μασσάρων καθώς είναι μια ομάδα που έχω μέσα στην καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή