Νίκος Χατζηνικόλας: «Μια όμορφη εκδήλωση αγάπης και χαράς στη Ρόδο»

Νίκος Χατζηνικόλας: «Μια όμορφη εκδήλωση  αγάπης και χαράς στη Ρόδο»

Νίκος Χατζηνικόλας: «Μια όμορφη εκδήλωση αγάπης και χαράς στη Ρόδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Ο ιατρός και τριαθλητής, κάνει τον απολογισμό του «Rodos Zythos Vap Run 2019», ενός αγώνα για την ενίσχυση των παιδιών που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο

Δείχνοντας άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ο Απόλλων Ρόδου σε συνεργασία με τη “Φλόγα” διοργάνωσε έναν συμβολικό αγώνα-γιορτή την περασμένη Κυριακή για την ενίσχυση των παιδιών που δίνουν τη μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.

Επρόκειτο για το «Rodos Zythos Vap Run 2019», έναν αγώνα δρόμου 8χλμ. στο κέντρο της πόλης, όπου και βρέθηκε πολύς κόσμος για να ενισχύσει την όλη προσπάθεια.

Η «ψυχή» του Απόλλωνα και ιατρός-τριαθλητής, Νίκος Χατζηνικόλας, με επιστολή του έκανε έναν απολογισμό της διοργάνωσης, όπως παρακάτω:

«Το «Rodos Zythos Vap Run 2019» δεν ήταν αγώνας δρόμου επίσημος. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση αγάπης, χαράς και προσφοράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται από την επάρατη νόσο.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 16.00 άρχισαν να συγκεντρώνονται πίσω από τον Ευαγγελισμό πολλοί δρομείς ,τριαθλητές αλλά και οικογένειες με μωρά στα καροτσάκια που ήθελαν να απολαύσουν ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγεμα στο Μανδράκι και να παρευρεθούν στη γιορτή αυτή.

Είναι δύσκολο να συμμετέχει κανείς ανιδιοτελώς στον ανθρώπινο πόνο. Είναι δύσκολο για έναν αθλητή που αναζητά βραβεία, έπαθλα και μετάλλια να πρέπει να τρέξει μέσα στη ζέστη πίνοντας μπύρα με μοναδική ανταμοιβή τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά που δοκιμάζονται από καρκίνο.

Είχα παρευρεθεί σε αγώνα δρόμου στην Απολακκιά πάλι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα προεκλογικά όπου …παρέλασε όλη η πολιτική ηγεσία και οι υποψήφιοι σύμβουλοι 100 χιλιόμετρα από την πόλη. Δήμαρχοι σύμβουλοι υποψήφιοι ήταν όλοι εκεί …εκλογές γαρ. Τώρα , έλαμψαν διά της απουσίας τους άλλη μια φορά από την εκδήλωση της “ΦΛΟΓΑΣ” στο κέντρο της πόλης, 0 χιλιόμετρα απόσταση… Οι εκλογές τελείωσαν…

Στο περίπτερο του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», ένα μπλουζάκι ή ένα καπελάκι κι ένα αναμνηστικό ήταν ένα μήνυμα αγάπης στα παιδιά που στηρίζει ο σύλλογος… τα δικά μας παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Δεν ήταν αγώνας, αλλά μια όμορφη εκδήλωση αγάπης.

Στις 18.00 δόθηκε η εκκίνηση και άλλοι περπάτησαν, άλλοι έτρεξαν , άλλοι ήπιαν μπύρα, άλλοι νερό, πάντως όλοι στο τέλος ήταν χαρούμενοι.

Ανάμεσα τους και μικρά παιδιά ( πού έπιναν νερό ) και ο ογδοντάχρονος κος Θόδωρας Πεταλωτής παραδίνοντας μαθήματα θέλησης και αγάπης πού ολοκλήρωσε τέσσερις γύρους πίνοντας τέσσερις μπύρες ….

Ο ήλιος και η ζέστη ψηλά, οι 1000 μπύρες ΖΥΤΗΟS VAP χορηγία της εταιρείας ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ παγωμένες από την ευγενική χορηγία της ΡΟΔΟΠΑΓ, τα νερά από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΡH, οι Σαμαρείτες Ρόδου ήταν εκεί παρέχοντας ασφάλεια σε όλους.

Χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα “ΡΟΔΙΑΚΗ” και το ραδιόφωνο “ΝΟΤΟS NEWS”. O σύλλογος τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και η “ΦΛΟΓΑ” οι κύριοι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο γιατρός Κατσογριδάκης Βαγγελης και η σύζυγος του Καίτη Κούκουρου με ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα διασκέδασαν τον παρευρισκόμενο κόσμο, τους αθλητές, τους περαστικούς και ανακοίνωναν στα αγγλικά στους τουρίστες το σκοπό της εκδήλωσης.

Τα κορίτσια από τη χορευτική ομάδα της Μαριάννας Παπακωνσταντίνου παρουσίασαν ένα υπέροχο χορευτικό, ενώ η εταιρεία BNG (event management),με την κυρία Καίτη Θεοδωράκη φρόντισε αφιλοκερδώς για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, τον στολισμό και τη γραμματειακή υποστήριξη. Η κυρία Καίτη στη συνέχεια έτρεξε και τους τέσσερις γύρους, δηλαδή 8 χιλιόμετρα συνολικά αλλά ακυρώθηκε γιατί ήπιε μόνο μία μπύρα ZYTHOS VAP και τρία νερά.

Ο κος Νίκος Κωστομοίρης, ταχυδρόμος, μέλος διακεκριμένο, αθλητής και εθελοντής του συλλόγου ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ επίσης, ακυρώθηκε γιατί αν και ήπιε τέσσερις μπύρες στον τελευταίο γύρο βούτηξε και κολύμπησε από το θηλυκό έως το αρσενικό ελαφάκι αντί να τρέξει… Ο Γιάννης Μαρκαντώνης εθελοντικά με το μαγικό φακό του αποθανάτισε τις όμορφες στιγμές της γιορτής αυτής.

Συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές, Έλληνες και ξένοι και κάπου 25 από αυτούς ήπιαν και τις 4 μπύρες.
Υπέροχη η γεύση της μπύρας ΖΥΤΗΟS VAP, υπέροχες οι στιγμές που ζήσαμε, υπέροχοι οι χορηγοί, οι εθελοντές, οι άνθρωποι της “ΦΛΟΓΑΣ”, οι αθλητές του Απόλλωνα συλλόγου Τριάθλου, και όλοι εσείς πού δώσατε εκτός από τα χρήματα, το μήνυμα στα παιδιά πού πάσχουν από καρκίνο ότι τα αγαπάμε, τα σκεφτόμαστε και η νίκη στον αγώνα για τη ζωή είναι δική τους.

Για όσους δεν ήρθαν στο ZYTHOS VAP RUN να ξέρουν ότι η www.floga.org.gr είναι εκεί και εκεί υπάρχουν λογαριασμοί τραπεζικοί, όπου κάθε βοήθεια, μικρή η μεγάλη, αν είναι δοσμένη με αγάπη, είναι ευπρόσδεκτη».


Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης