Το νέο «σπίτι» του Ιάλυσου!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες  στο χώρο του Λυκείου Ιαλυσού, προκειμένου να τοποθετηθεί ο νέος τάπητας και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο γήπεδο ποδοσφαίρου. 

Με βάση και τις χθεσινές εικόνες που η «Αθλητική Ροδιακή» δημοσιεύει, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι προς το τέλος του μήνα που διανύουμε εκτός μεγάλου απροόπτου, το γήπεδο θα παραχωρηθεί προς χρήση. 

Ο χώρος αυτός μετατρέπεται μετά από πρωτοβουλίες που είχε ξεκινήσει η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΣΤΙΡ (και προσωπικά ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου), η οποία πλέον εντάσσεται στην οικογένεια του Ιάλυσου μετά από σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το γήπεδο θα χρησιμοποιείται και από τις γυναίκες λοιπόν του ΑΣΤΙΡ αλλά και από τις Ακαδημίες του Ιάλυσου όπου στην ουσία θα είναι και το νέο τους …σπίτι. Εκεί θα είναι η βάση τους δηλαδή και σίγουρα θα έχουν τη δυνατότητα να οργανωθούν πάρα πολύ και οι προπονητές να κάνουν τη δουλειά τους κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παραχωρητήριο που έχει στη διάθεσή του ο ΑΣΤΙΡ αναφέρεται ρητά πως το γήπεδο θα χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες των σχολείων της περιοχής αλλά και όποιου άλλου σωματείου από την Ιαλυσό. Αυτή τη στιγμή τα μόνο ενεργά σωματεία βέβαια όσον  αφορά το ποδόσφαιρο, είναι ο Ιάλυσος και ο ΑΣΤΙΡ. 

Προφανώς μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα σχηματιστεί και μια επιτροπή η οποία θα είναι αρμόδια για την ομαλή χρήση και λειτουργία του χώρου.