Γαλάζια σημαία στο ξενοδοχείο Blue Sea Beach Resort της Ρόδου

Γαλάζια σημαία στο ξενοδοχείο Blue Sea Beach Resort της Ρόδου

Γαλάζια σημαία στο ξενοδοχείο Blue Sea Beach Resort της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 410 ΦΟΡΕΣ

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μία φορά στο ξενοδοχείο Blue Sea Beach Resort με αφορμή τη βράβευση του ξενοδοχείου με τη γαλάζια σημαία.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί πλέον «παράδοση» για τους υπευθύνους της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού μας, οι οποίοι βλέπουν τη γαλάζια σημαία να κυματίζει εκεί από το 1992 έως και σήμερα!

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες που έγιναν αναφορικά με το θεσμό της γαλάζιας σημαίας και τη σημασία του. Ακολούθησαν αγώνες κολύμβησης και ποδοσφαίρου στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά και συμβολικός καθαρισμός της παραλίας από ευαισθητοποιημένους πολίτες!

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού και την επισήμανση του μηνύματος «Όλοι μαζί για καθαρές οργανωμένες και ασφαλείας παραλίες», ολοκληρώθηκαν με την έπαρση της γαλάζιας σημαίας!

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο