Παναγιώτης Μαθιός: «Δουλειά, υπομονή και συγκέντρωση»

Πολύ αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής θα μπορέσει να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο κατάκτησης του τίτλου, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Παναγιώτης Μαθιός.

Ο έμπειρος επιθετικός, αποτελεί μια από τις σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις που έκανε ο σύλλογος αυτό το καλοκαίρι και μιλώντας για τη νέα χρονιά, τόνισε τα ακόλουθα:

«Θα είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι έχει μείνει ο περυσινός κορμός ενώ έχουν γίνουν και πολύ καλές προσθήκες. Η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει. Όλοι μαζί, με τη βοήθεια και του προπονητή Κώστα Πάττα θα κάνουμε πρωταθλητισμό».

Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι μαζί με τον Ηρακλή θα ξεχωρίσουν, απάντησε ως εξής:
«Θα ξεχωρίσουν τρεις-τέσσερις ομάδες τα πολύ. Εκτός από τον Ηρακλή, πιστεύω ότι ένα από τα φαβορί θα είναι ο ΑΟ Πυλίου που κράτησε και αυτός τον ίδιο κορμό και έκανε και κάποιες καλές προσθήκες.

Επίσης και ο Φοίβος αλλά και ο Άρης Αρχαγγέλου, δύο ομάδες που έχουν καλούς προπονητές, θα πάνε πολύ καλά και θα πρωταγωνιστήσουν. Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι μεν καλές, όχι όμως τόσο, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις υποτιμήσουμε. Ίσα ίσα. Το αντίθετο θα έλεγα καθώς θα είναι ομάδες οι οποίες θα κάνουν πολλές ζημιές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Απαιτείται δουλειά, υπομονή και συγκέντρωση».

Όσο γιατί επέλεξε φέτος τον Ηρακλή, είπε: «Επέλεξα τον Ηρακλή γιατί αυτό έλεγε η διαίσθησή μου, έτσι απλά. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος».