Δήμος Παπαοικονόμου: «Θα είμαστε  ανταγωνιστικοί»

«Ο  Άρης οφείλει να είναι ανταγωνιστικός. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τη νέα χρονιά».

Η παραπάνω δήλωση, ανήκει στον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» Δήμο Παπαοικονόμου και την έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη νέα χρονιά. Ο 33χρονος παίκτης πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα:

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με το περυσινό. Να πάμε βήμα βήμα χωρίς να έχουμε άγχος και χωρίς να είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Άρης ανήκει πάντα στις μεγάλες ομάδες του νησιού και έχει τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικός. Έχουν γίνει τέσσερις πολύ καλές προσθήκες με την απόκτηση των Στέργου Γαϊτάνου, Μανώλη Ευγενικού, Στέφανου Ευαγγελίδη και Νίκου Λαμπριανού.

Είναι όλα παιδιά που θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Είναι σημαντικές μετεγγραφές».

Μιλώντας για τον κόσμο του Αρχαγγέλου, τόνισε τα εξής:
«Το περυσινό μοντέλο όπου έπαιζαν αρκετοί Αρχαγγελίτες και τελικά η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση, άρεσε στον κόσμο και μάλιστα πάρα πολύ. Πιστεύω ακράδαντα ότι τη νέα χρονιά ο κόσμος θα είναι ο διπλάσιος στο γήπεδο. Το βλέπω αυτό και από την κίνηση που παρουσιάζουν τα διαρκείας.

Το καταλαβαίνω μιλώντας με τον κόσμο. Αυτό το αγωνιστικό πλάνο που έχει ο Άρης το τελευταίο διάστημα με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών και ντόπιων παικτών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Είναι κάτι που ταιριάζει όχι μόνο στον Άρη αλλά γενικά σε όλες τις ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Σε ερώτηση γενικότερα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, απάντησε ως εξής:
«Θεωρώ το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρυσι όπου ξέραμε ότι πρωταθλήτρια θα ήταν η Ρόδος. Πλέον, δεν θα ξεχωρίσει εύκολα μια ομάδα. Λογικά, τρεις- τέσσερις ομάδες θα είναι αυτές που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μεγάλα φαβορί κατά την άποψή μου είναι ο Ηρακλής Μαριτσών και ο ΑΟ Πυλίου και από εκεί και πέρα ο Φοίβος Κρεμαστής, ο Άρης και ο Απόλλων Καλυθιών θα είναι δυνατές ομάδες. Και ο Κλεόβουλος όμως θα είναι και πάλι υπολογίσιμος. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Ο καλύτερος να είναι και ο πρωταθλητής στο τέλος».