Δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του Γερμανού τουρίστα στη Ρόδο

Νεκρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο αγνοούμενος τουρίστας από την Γερμανία, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη.

Ο 28χρονος βρέθηκε νεκρός στη Λάρδο κοντά στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο, έπειτα από αναζήτηση που ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου μετά από την δήλωση εξαφάνισης του από την σύντροφό του η οποία τον συνόδευε στις διακοπές του.

Πράγματι τις δύο προηγούμενες ημέρες εθελοντικές ομάδες ντόπιων, μαζί με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Γενναδίου, «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Περίπου στις 12.30 το μεσημέρι αστυνομικοί που ερευνούσαν την περιοχή, ενημερώθηκαν από αγρότη ότι στο κτήμα του βρισκόταν ένας άνδρας. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τον 28χρονο Γερμανό.

Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής ο οποίος και θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του αλλοδαπού.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας στη διάθεση τους, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται πως ο Γερμανός είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές μαζί με την 29χρονη σύντροφο του και διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στις 24 Ιουλίου η αλλοδαπή εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου και δήλωσε ότι ο σύντροφος της είχε φύγει στις 23 Ιουλίου 2019 από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν και δεν είχε επιστρέψει.