Καλή εμφάνιση του Κυριάκου Μαυράκη

Καλή εμφάνιση του Κυριάκου Μαυράκη

Καλή εμφάνιση του Κυριάκου Μαυράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Ο κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου βελτίωσε 24 δευτερόλεπτα την επίδοσή του στα 1500μ. με τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Εφήβων

Με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων που έγινε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, ο Κυριάκος Μαυράκης από τον Υγρό Στίβο Ρόδου κατάφερε να βελτιώσει κατά 24 δευτερόλεπτα το ατομικό του ρεκόρ στα 1500μ., ανεβαίνοντας τέσσερις θέσεις στο σχετικό ranking.

O 17χρονος κολυμβητής έχασε για ελάχιστα το όριο για την προεθνική ομάδα αλλά θέλει να το επιτύχει με τη συμμετοχή του προσεχώς σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

Στον πρόσφατο αγώνα του ξεκίνησε πολύ καλά, ακολουθώντας ρυθμό που στα πρώτα 200, 400 και 800 μέτρα ήταν «εξωπραγματικός» για τη δυναμική του αλλά και οι χρόνοι που κατέγραψε ήταν εξαιρετικοί.

Το πλήρωσε βέβαια στο δεύτερο μισό της κούρσας μην αντέχοντας στην ταχύτητα που ο ίδιος έθεσε στον αγώνα αλλά ούτως ή άλλως ήξερε ότι το μετάλλιο ήταν μακριά, γι’ αυτό πήγε να επιτύχει βελτίωση επίδοσης, και του βγήκε.

Βέβαια στα τελευταία 150 μέτρα βρήκε δυνάμεις για ένα αξιοπρεπές finish, που του επέτρεψε να κατέβει στο χρόνο τόσο πολύ.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης