Μιχάλης Πολιάς: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

«Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο!».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλη Πολιά και έγινε με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου προχθές το απόγευμα.

Εκεί που εστιάζει ο τεχνικός του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς είναι στο «πάντρεμα» νεαρών και έμπειρων παικτών, κάτι που μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην εμπειρία ορισμένων παικτών αλλά και τη φλόγα και τον ενθουσιασμό που έχουν οι νεαροί. Μέσα από αυτό ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα μπορεί να διακριθεί στο πρωτάθλημα. Ο Φοίβος είναι ένα σωματείο καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί και να είναι ανταγωνιστικό έτσι και αλλιώς. Τονίζω όμως ότι δεν θέλουμε τον τίτλο, αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας. Θα το επιτύχουμε. Κάνουμε σκληρή δουλειά μέσα από την προετοιμασία και τις προπονήσεις».

-Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση μέχρι και το προσεχές Σάββατο. Την Κυριακή οι παίκτες θα πάρουν τις πρώτες τους ανάσες μιας και βάσει προγράμματος θα τους χορηγηθεί το πρώτο τους ρεπό. Από την προσεχή Δευτέρα οι προπονήσεις θα είναι και πάλι καθημερινές. Όλη η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γήπεδο της Κρεμαστής.