Εθελοντική αιμοδοσία στο «Atlantica»

Συνεχίζοντας την κοινωνική τους προσφορά οι εργαζόμενοι και η  Διοίκηση του ξενοδοχειακού Ομίλου «ATLANTICA HOTELS AND RESORTS» πραγματοποίησαν και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο «HOLIDAY VILLAGE RHODES», ενώ για την Παρασκευή 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί παρόμοια ενέργεια στο ξενοδοχείο «ATLANTICA PRINCESS».

Στο κάλεσμα του Ομίλου ανταποκρίθηκαν αρκετοί εργαζόμενοι και συγκεντρώθηκαν 26 φιάλες αίματος. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη, ωστόσο τη συγκεκριμένη μέρα αρκετοί εθελοντές δεν πήραν την έγκριση του υπεύθυνου γιατρού για αιμοληψία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και στα ξενοδοχεία του της Κύπρου, ενώ ήδη έχει προηγηθεί η εθελοντική αιμοδοσία στα ξενοδοχεία του Ομίλου στην Κω.

Είναι η 4η συνεχή χρονιά που το προσωπικό ανταποκρίνεται στο ετήσιο κάλεσμα του Ομίλου,  γεγονός που έχει οδηγήσει στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, η οποία εδώ και τρία χρόνια εξυπηρετεί χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά όχι μόνο του προσωπικού των ξενοδοχείων και συγγενών τους, αλλά και άλλων που το έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση ευχαριστεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Ρόδου αλλά και το προσωπικό για τη μεγάλη ανταπόκριση και μάλιστα κατά το μήνα Αύγουστο, περίοδο πλήρους απασχόλησής του που οι ανάγκες ωστόσο σε αίμα είναι αυξημένες και δίνει ραντεβού για νέα αιμοληψία  τον Αύγουστο του 2020.