Η  ΕΥΘΥΤΑ ξεκίνησε  διαγραμμίσεις στους δρόμους της Ρόδου

Σε μια ενέργεια με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα, προχώρησε τις τελευταίες μέρες η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας και εθελοντές που εργάστηκαν προσεκτικά, παραδίδοντας έτσι στην κυκλοφορία μια σύγχρονη σχεδιασμένη διάβαση πεζών, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία στο νησί της Ρόδου, εκεί δηλαδή όπου έχουν χαθεί κι έχουν κινδυνεύσει ζωές.

Με ανάρτησή της, η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου κα Ελένη Καρύδη, αφιέρωσε τη συμβολική αυτή ενέργεια στη Γερμανίδα Αστυνομικό και στο μικρό παιδί που ακρωτηριάστηκε τον προηγούμενο χρόνο και σε όλους τους πεζούς που δεν βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ευχαρίστησε επίσης δημόσια το μέλος του Συλλόγου  Θωμά Μητσόπουλο  που διέθεσε άτομα για τη σχεδίαση της διάβασης, καθώς επίσης και το μέλος του συλλόγου κο Θέμη Καλαμάτα, και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, για τη βοήθεια που προσέφεραν.

Η κα Ελένη Καρύδη, αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε υπόσχεση,  να συντηρεί ο Σύλλογος τη διάβαση ενώ προέτρεψε όλους τους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όπου κι αν βρίσκονται έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που δυστυχώς «θερίζουν» και στο νησί της Ρόδου.