Στέψη πρωταθλητών στη Ρόδο

Η Ρόδος το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου θα υποδεχτεί τους καλύτερους  Έλληνες αθλητές και αθλήτριες  beach volley κάτω των 19 ετών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ  διοργανώνουν το τελικό τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων και οι φίλαθλοι του νησιού μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου από τις κορυφαίες ομάδες αγοριών και κοριτσιών.

Οι …μονομαχίες στα γήπεδα beach volley στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής  με τους μεγάλους τελικούς και τη στέψη των νέων πρωταθλητών Ελλάδας. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη.

Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση του K19 Juniors Final, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νίκο Νικολή, τον ΔΟΠΑΡ και τις επιχειρήσεις ‘Ιβίσκος -Fine Foods’, ‘Ξυλοσοφία - ξυλουργικές εργασίες’, ‘BARDOS WOOD - Εμπόριο Ξυλείας, ‘10GR Hotel & Wine Bar’, ‘Vargas Sport’, ‘Exis - sport events’, ‘Ψητόπολις - ψητοπωλείο’, ‘Αντώνης - γενικές οικοδομικές εργασίες’, τη ναυτιλιακή εταιρία BLUE STAR FERRIES, τα ξενοδοχεία Lydia και Plaza, το Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου.