Η 16η γιορτή Μελιού και Σούμας στα Σιάννα

Η 16η γιορτή Μελιού και Σούμας στα Σιάννα

Η 16η γιορτή Μελιού και Σούμας στα Σιάννα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1097 ΦΟΡΕΣ

Η 16η γιορτή Μελιού και Σούμας πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 3 Αυγούστου στο χωριό Σιάννα, σε ένα κρητικο- λαϊκο- νησιώτικο γλέντι μέχρι το πρωί που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Σιαννών "Η Βρασιά". Στη γιορτή θα διασκεδάσει μαζί μας ο Ανδρέας Μανωλαράκης και η παρέα του, οι οποίοι μας υπόσχονται ένα μεθυστικό γλέντι. Τα δωδεκανησιακά ακούσματα και οι κρητικοί ήχοι, θα "παντρευτούν" αρμονικά, προκειμένου να διασκεδάσει ο κόσμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη γιορτή θα βρίσκονται και τα λαογραφικά μουσικοχορευτικά εργαστήρια Καλυθιών Ρόδου "Τερψιχόρη", ενώ στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο σε όλους εμάς παραμυθά και την κυρία μουσική που θα μας διηγηθούν όμορφα παραμύθια. Απο το παραδοσιακό καζάνι-αποστακτήρα θα γευθούν όλοι τη Σούμα που θα προσφέρεται στον κόσμο ενώ γλυκά από μέλι, λουκουμάδες, ξεροτήγανα, χαλβάς με μέλι και φυσικά το παραδοσιακό μας μελεκούνι θα υπάρχουν σε αφθονία στη γιορτή.
16η γιορτή Μελιού και Σούμας

3 Αυγούστου
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στα Σιάννα
Σιάννα

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας