«Περιμένουμε να υλοποιηθεί η υπόσχεση για βοηθητικό στα Μαριτσά»

Να υλοποιηθεί η υπόσχεση που έχουν πάρει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τη δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου (ακριβώς πίσω από το κεντρικό γήπεδο), περιμένουν οι παράγοντες του Ηρακλή Μαριτσών. 

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα γήπεδο 5Χ5 και έναν ακόμα χώρο που αυτή τη στιγμή έχει φυσικό χλοοτάπητα (βρίσκεται παραπλεύρως του βασικού γηπέδου) και που οι παράγοντες του συλλόγου επιθυμούν να μετατραπεί σε ενιαίο χώρο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ωραίο προπονητήριο που θα μπορούν να χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες. 

Σύμφωνα με όσα μας έλεγε χθες ο πρόεδρος του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης, «εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα, πιθανόν και μέσα στον Σεπτέμβριο», προσθέτοντας και τα ακόλουθα:
«Θέλουμε να κάνουμε ένα ενιαίο γήπεδο το οποίο θα διαθέτει συνθετικό τάπητα. Θα είναι ένας χώρος ιδανικός για τις Ακαδημίες μας αλλά θα μπορεί κάποιες φορές να χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες της πρώτες ομάδας. Είναι ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό που θα μας δώσει πάρα πολλές λύσεις».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Όλες διεξάγονται στο κεντρικό γήπεδο των Μαριτσών, ο χλοοτάπητας του οποίου αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση.