Μια μπάρα 150 μέτρων δοκίμασαν να αλλάξουν εκεί στη Ρόδου-Λίνδου και... έκοψαν τα τηλέφωνα

● Μια μπάρα 150 μέτρων δοκίμασαν να αλλάξουν εκεί στη Ρόδου-Λίνδου κι άφησαν για πάνω από 10 μέρες χωρίς τηλέφωνα εκατοντάδες συνδρομητές. Δουλειές του ποδαριού. Και το χειρότερο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν ζήτησε μια συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους.

● Κάνουν ότι δεν ακούν και δεν καταλαβαίνουν αυτοί που πρέπει: Αγκομαχούν οι υπάλληλοι και έχει παραλύσει  η λειτουργία των ΕΛΤΑ στη Ρόδο, οριακά λειτουργεί το ΕΚΑΒ, το πρώην ΤΕΒΕ κι εκείνοι που υποτίθεται ότι τους ψηφίσαμε να μας εκπροσωπούν, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ακόμη δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Έχουν άλλες προτεραιότητες όπως φαίνεται.

● Προβληματισμό προκαλούν κι αυτή τη φορά τα στοιχεία που δείχνουν πόσες μεταφορές ασθενών έγιναν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου σε εξειδικευμένα Νοσοκομεία. Είναι που έχουμε ισχυρό σύστημα υγείας και όλα λειτουργούν άψογα μάλλον.

● Πάλι ακούμε για αξιοποίηση των κτηριακών συγκροτημάτων και της περιουσίας που διαθέτουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία; Δεν βαρέθηκαν να τα λένε πια; Πάνω από  25 χρόνια, υπόσχονται ότι θα αξιοποιήσουν το ιδιόκτητο κτήριο του ΙΚΑ στη Ρόδο. Σε λίγο θα αρχίσουν να... γελάνε και τα εναπομείναντα ντουβάρια.

Ο (πολύ) κακός