Ρόδος: Εκτός πλάνων Αμανατίδης και Καντιμοίρης για τη νέα χρονιά

Χωρίς τον Χρήστο Αμανατίδη θα «κατέβει» όπως όλα δείχνουν η Ρόδος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης έμεινε εκτός σχεδιασμού του Νίκου Κουρμπανά και όπως φαίνεται θα μείνει ελεύθερος και τυπικά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τον λόγο αυτό, δεν συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της Ρόδου. Εκτός ρόστερ έχει μείνει και ο Σταμάτης Καντιμοίρης που επίσης δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά μιας και ουσιαστικά βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ο κ. Κουρμπανάς είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί παίκτες με περισσότερη φρεσκάδα καθώς ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά ως γνωστόν και ο μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Πάντως, η διοίκηση αναγνωρίζοντας την προσφορά του αρχηγού της για πολλά χρόνια, του έκανε πρόταση για να συμμετέχει στο τεχνικό team, δίνοντάς του παράλληλα το έναυσμα για να ξεκινήσει και μια διαφορετικού τύπου καριέρα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα από άλλο πόστο.

Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Έρχονται τρεις ακόμα μετεγγραφές
Στο μεταξύ, η διοίκηση των «ελαφιών» ετοιμάζει άλλες τρεις μετεγγραφές στο πλαίσιο της περεταίρω ενίσχυσης του ρόστερ της ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται κυρίως από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και θεωρούνται πολύ καλές περιπτώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με τις προσθήκες αυτές οι μετεγγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού θα ολοκληρωθούν.