Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Οδηγός μας η περσινή χρονιά»

Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Οδηγός μας η περσινή χρονιά»

Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Οδηγός μας η περσινή χρονιά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Ιάλυσου Σάκης Παπαβασιλείου μιλάει για τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας του ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League

Την άποψη ότι η περσινή χρονιά θα πρέπει να αποτελέσει τον …οδηγό για την επικείμενη, εξέφρασε με δηλώσεις του με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο προπονητής του Ιάλυσου Σάκης Παπαβασιλείου. Ο ίδιος έδωσε το έναυσμα για πολλή δουλειά από τα τμήματα υποδομών που θα είναι αλληλένδετα με την πρώτη ομάδα, καθώς όπως είπε, «υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο που θα είναι το ίδιο για όλα τα τμήματα του Ιάλυσου, καθώς επιθυμούμε να κοιτάξουμε πολύ το ντόπιο στοιχείο και θέλουμε όποιο παιδί προωθηθεί να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει».

Ο κ. Παπαβασιλείου πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες να έχουν μια καλή χρόνια και πάνω απ’ όλα με υγεία. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Θα προσεγγίσουμε όλους τους Ροδίτες παίκτες, για να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Θα υπάρχει πλήρη αξιολόγηση από την Κ14 μέχρι και την Κ18. Όλα αυτά τα τμήματα θα ακολουθούν το ίδιο πλάνο με την ανδρική ομάδα. Θα έχουμε μια κοινή πορεία, έτσι ώστε όταν θα επιλέξω κάποιο παίκτη να ανέβει στην πρώτη ομάδα να είναι ήδη προετοιμασμένος. Η ανδρική ομάδα θα είναι πλέον το σκαλοπάτι για κάθε νέο παίκτη. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει από την μια ημέρα στην άλλη και εξυπακούεται ότι απαιτεί κάποιο χρόνο».
Μιλώντας ειδικότερα για την πρώτη ομάδα, τόνισε τα εξής:

«Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες εργασίας για τους παίκτες. Είναι σημαντικό αυτό. Για μια ακόμα φορά ο μεγάλος μας στόχος μας είναι να χαιρόμαστε καθημερινά αυτό που θα κάνουμε και από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Το δείξαμε και πέρσι όπου άπαντες που επιλέχθηκαν να στελεχώσουν αυτή την ομάδα …το είχαν μέσα τους. Το …αίμα τους έβραζε για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, όπως και έγινε. Νομίζω ότι η περσινή χρονιά πρέπει να γίνει οδηγός μας».

«Μεγάλη ευκαιρία η ομάδα Νέων»
Στη σπουδαιότητα της ομάδας Νέων που δημιουργείται αναφέρθηκε στις δικές του δηλώσεις, ο προπονητής της Κ18 και άμεσος συνεργάτης του κ. Παπαβασιλείου στην ανδρική ομάδα Αγαπητός Αμπελάς. Συγκεκριμένα, είπε:

«Προσπαθούμε να κλείσουμε το ρόστερ. Κάναμε κάποια δοκιμαστικά το προηγούμενο διάστημα και μπορούμε να πω ότι η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των παιδιών που είχαμε ήταν αρκετά καλή. Οι τελικές επιλογές δεν είναι αποκλειστικές δικές μου. Ήταν εκεί σε καθημερινή βάση και ο κ. Παπαβασιλείου και οι τεχνικοί διευθυντές και ο ίδιος ο πρόεδρος. Όλοι μαζί, από κοινού πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα αποτελείται από 24 παίκτες. Τη βασική γραμμή την δίνει ο κ. Παπαβασιλείου ο οποίος λέει ότι εγώ με την Κ18 θα ακολουθώ το πλάνο της μεγάλης ομάδας ενώ αυτός που είναι στην Κ16 θα ακολουθεί το δικό μου. Από εκεί και πέρα θα γίνουν αξιολογήσεις από την Κ16 προς την Κ18 και από την Κ18 στην ανδρική ομάδα. Η ομάδα Νέων είναι μια ευκαιρία για όλα τα παιδιά του νησιού καθώς πέρα από το ότι τους δίνει το δικαίωμα να επιλεγούν για την πρώτη ομάδα του Ιάλυσου, του ανοίγει νέους ορίζοντες εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου».

Αρχίζουν από σήμερα οι «διπλές» προπονήσεις για τους παίκτες του Ιάλυσου. Μέχρι και το Σάββατο θα γυμνάζονται πρωί και απόγευμα στο «Οικονομίδειο».

Όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Από αριστερά οι  Καράς, Γεωργόπουλος, Τερζίου, Σερτζίνιο, Πατηνιώτης, Νατσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Μαρτσάκης, Μαραγκουδάκης, Πεταυράκης, Ρούσσος και Κατσής.
Όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Από αριστερά οι Καράς, Γεωργόπουλος, Τερζίου, Σερτζίνιο, Πατηνιώτης, Νατσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Μαρτσάκης, Μαραγκουδάκης, Πεταυράκης, Ρούσσος και Κατσής.
Το τεχνικό team ασπάζεται τον σταυρό
Το τεχνικό team ασπάζεται τον σταυρό
Νέα όψη απέκτησε το «Οικονομίδειο» καθώς βάφτηκε στα χρώματα της ομάδας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και στις εξέδρες. Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει και στα αποδυτήρια
Νέα όψη απέκτησε το «Οικονομίδειο» καθώς βάφτηκε στα χρώματα της ομάδας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και στις εξέδρες. Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει και στα αποδυτήρια

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα