Πένθος για τον Κώστα Παπαστεργίου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κώστα Παπαστεργίου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Στην είδηση του θανάτου της, πολλοί σύλλογοι μετέφεραν και δημόσια τα συλλυπητήριά τους.

Αναλυτικότερα:
Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Κώστα Παπαστεργίου για το χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Ο ΑΣ Ρόδος
«Η διοίκηση της Ρόδου συλλυπείται τον Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της μητέρας του. Με το άγγελμα του θανάτου, σε συνεδρίαση, αποφασίστηκε να διατυπωθούν τα συλλυπητήρια δημόσια προς τον Κώστα Παπαστεργίου που για χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από διάφορα πόστα».

Ο Ευαγόρας
«Ο ΑΟ Ευαγόρας Ρόδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Ο Ορφέας
«Το δ.σ. του Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα της σκεπάσει! Αλησμόνητη».

Οι παλαίμαχοι Καλυθιών
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν και ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Καλυθιών στον οποίο ο Κώστας Παπαστεργίου είναι μέλος.