Πένθος για τον Κώστα Παπαστεργίου

Πένθος για τον Κώστα Παπαστεργίου

Πένθος για τον Κώστα Παπαστεργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 991 ΦΟΡΕΣ

Έχασε την αγαπημένη του μητέρα

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κώστα Παπαστεργίου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Στην είδηση του θανάτου της, πολλοί σύλλογοι μετέφεραν και δημόσια τα συλλυπητήριά τους.

Αναλυτικότερα:
Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Κώστα Παπαστεργίου για το χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Ο ΑΣ Ρόδος
«Η διοίκηση της Ρόδου συλλυπείται τον Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της μητέρας του. Με το άγγελμα του θανάτου, σε συνεδρίαση, αποφασίστηκε να διατυπωθούν τα συλλυπητήρια δημόσια προς τον Κώστα Παπαστεργίου που για χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από διάφορα πόστα».

Ο Ευαγόρας
«Ο ΑΟ Ευαγόρας Ρόδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Ο Ορφέας
«Το δ.σ. του Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Παπαστεργίου για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα της σκεπάσει! Αλησμόνητη».

Οι παλαίμαχοι Καλυθιών
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν και ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Καλυθιών στον οποίο ο Κώστας Παπαστεργίου είναι μέλος.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα