«Χτυπάει» στόπερ Super League ο Διαγόρας!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Διαγόρας!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα δύο μετεγγραφικές κινήσεις, από τις οποίες η μια θα είναι μάλιστα πολύ ηχηρή, καθώς στο «στόχαστρο» βρίσκεται παίκτης ο οποίος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Super League!

Πρόκειται για έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό τον οποίο έχει προτείνει ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος καθώς τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Ο έμπειρος τεχνικός του «γηραιού» θέλει να ενισχύσει την άμυνά του μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κρητικό και προσπαθεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά φέρνοντας στο νησί έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που θα μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του νησιού μας. Και η δεύτερη μετεγγραφή που είναι πολύ πιθανό να γίνει, θα πρόκειται για επίσης αμυντικό παίκτη που θα είναι σε θέση όμως να αγωνιστεί και σε άλλη θέση και δεν θα είναι το ίδιο έμπειρος με τον κεντρικό αμυντικό. Εξελίξεις για το θέμα αυτό, αναμένονται το επόμενο διάστημα.

«Έκλεισε» και ο Αθανασίου
Στο ρόστερ του Διαγόρα θα βρίσκεται τη νέα χρονιά και ο Αντώνης Αθανασίου καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε «ανάψει» στη διοίκηση το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο ίδιος, βλέποντας ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια μέσα από τις προπονήσεις, θέλησε να τον ανταμείψει δίνοντας του μια ευκαιρία για να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Αντώνη Αθανασίου. Ο 27χρονος ροδίτης ποδοσφαιριστής θεωρείται έμπειρος παίκτης, με πολλές παραστάσεις στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η οικογένεια του Διαγόρα, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες.

Έτοιμη η «Γ.Σ. ΠΑΕ Διαγόρας 1905»

Ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη μετατροπή του ερασιτέχνη Διαγόρα σε ΠΑΕ με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο επικείμενο πρωτάθλημα της Football League. Πλέον ο σύλλογος θα λέγεται και επίσημα «Γ.Σ. ΠΑΕ Διαγόρας 1905» σύμφωνα και με την σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε και στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Αναλυτικά:

«1. Εγκρίνεται η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυµης εταιρείας µε την επωνυµία «Γ.Σ. ∆ΙΑΓΟΡΑΣ – 1905 ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ∆ΙΑΓΟΡΑΣ - 1905 Π.Α.Ε.».

2. Εγκρίνεται το καταστατικό της ανωτέρω εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε µε την υπ’ αριθµ. 43901/21.06.2019 Συµβολαιογραφική Πράξη του Συµβολαιογράφου Ρόδου ∆ηµήτριου Γιώρτσου του Χρίστου και τροποποιήθηκε µε την υπ’ αριθµ.194/01.08.2019 πράξη διόρθωσης της Συµβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Σπυριδάκη του Κωνσταντίνου. Το ανωτέρω καταστατικό αποτελείται από σαράντα πέντε (45) άρθρα ως αυτά διαλαµβάνονται στα κεφάλαια Ι έως Χ αυτού.

3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εµπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) και η ανακοίνωση καταχώρησης να δηµοσιευθεί στο διαδικτυακό του τόπο».
Στις 7 μ.μ. το φιλικό με τη Ρόδο
Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή το φιλικό παιχνίδι του Διαγόρα με τη

Ρόδο, όπως αποφάσισαν οι δύο ομάδες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Ο κ. Παπαδόπουλος θα δώσει και στο παιχνίδι αυτό πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.