Φιλήμονας Μιχαλάκης: «Είμαστε μια οικογένεια στην Αναγέννηση Έμπωνα!»

«Η απόφαση που πάρθηκε για να μην ανέβει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, ήταν συλλογική και κατόπιν ώριμης σκέψης». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή της Αναγέννησης του Έμπωνα Φιλήμονα Μιχαλάκη και έγινε μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε σχετική με το μέλλον του συλλόγου.

Ο κ. Μιχαλάκης εξήγησε τα εξής:

«Παρά την αρχική απογοήτευση όλων και μετά από ώριμη σκέψη, λειτουργήσαμε σαν οικογένεια. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος. Όλοι μαζί. Αν λέγαμε ότι είναι μια μεγάλη επιτυχία το ότι αυτή η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία τώρα που αποφασίσαμε να μείνουμε στη  Β’ Κατηγορία. Αυτό δείχνει πόσο υγεία εκπέμπει αυτός ο σύλλογος και αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα».

Μιλώντας ειδικότερα για τη διοίκηση, είπε:
«Προτίμησαν να βάλουν πάνω απ’ όλα το καλό του τόπου τους. Δεν έχει νόημα να είσαι στην Α’ Κατηγορία αν δεν έχεις το δικό σου γήπεδο. Όλο το χωριό περίμενε να τελειώσουν οι εργασίες και να συνδυαστεί η άνοδος της ομάδας αλλά και η στέγαση όλων των τμημάτων υποδομής με την επιστροφή στο σπίτι μας. Αυτό ήταν το όνειρο όλων. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι η απόφαση για τη Β’ Κατηγορία ήταν μονόδρομος.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης ένιωσαν προδομένοι. Ένιωθαν ότι υπήρχε μια κοροϊδία στην όλη ιστορία και αυτό ήταν κάτι που τους πείραξε και τους στεναχώρησε πάρα πολύ. Θέλω εδώ να διευκρινίσω ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ΕΠΣΔ. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ίσα ίσα που η  Ένωσή μας έχει βοηθήσει όπως για παράδειγμα στο θέμα των εστιών που δεν ήταν μέσα στη μελέτη,  ωστόσο τα παρήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και αυτή τη στιγμή βρίσκονται ήδη στο γήπεδο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, έχουν μείνει όλοι οι παίκτες που έπαιζαν και πέρυσι ενώ πραγματοποιήθηκε και η προσθήκη του Σαράντη Κυριαζή (από τον Διαγόρα) για τον οποίο ο κ. Μιχαλάκης, τονίζει τα ακόλουθα: «Είναι προς τιμήν του ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα παίξει στην Α’ Κατηγορία, δεν αθέτησε τον λόγο του».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.