Μήλο της έριδος ο Κιοσέογλου!

Μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αποτελεί ο Τάσος Κιοσέογλου, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Ρόδος. 

 Ήδη μάλιστα δυο ομάδες φέρεται να κινούνται δυναμικά για να τον αποκτήσουν. Πρόκειται για τον ΑΕΡΑ και τον Φοίβο Κρεμαστής που θα ήθελαν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διοικήσεις των ομάδων τον προσέγγισαν για να μάθουν τις απαιτήσεις του και να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες πληροφορίες, για τον έμπειρο μέσο ενδιαφέρθηκε (φιλολογικά περισσότερο) και ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια σημαντική διάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό. 

Ο Κιοσέογλου είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι απολύτως λογικό να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες μιας και είναι σε θέση να ενισχύσει σημαντικά την οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Ο παίκτης θα σκεφθεί πολύ καλά τις προτάσεις που έχει, πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.