Στην εξαγορά ξενοδοχείου στη Ρόδο προχώρησε ο Πολωνός τουρ οπερέιτορ Rainbow Tours

Γράφει ο
Παναγιώτης Δ. Υφαντής
στο euro2day.gr

Στη Ρόδο επεκτείνει τις ξενοδοχειακές του δραστηριότητες ο δεύτερος ισχυρότερος τουρ οπερέιτορ της Πολωνίας Rainbow Tours μετά την εξαγορά του ξενοδοχείου “Pefkos Garden Hotel” ιδιοκτησίας της εταιρείας «Οικοδομικές Τεχνικές Ξενοδοχειακές Τουριστικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις Μ.Β και Ι. Βενετούλης Α.Ε.».

Το ποσό της συμφωνίας τοποθετείται στην περιοχή των 2.925.000 ευρώ και η εξαγορά του ξενοδοχείου φέρεται να πραγματοποιήθηκε μέσω της White Olive, θυγατρικής του πολωνικού ταξιδιωτικού οργανισμού
Το “Pefkos Garden” βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού στην περιοχή Πεύκος και απέχει 3,5 χλμ. από τη Λίνδο.

Η “White Olive” είναι η ξενοδοχειακή αλυσίδα που δημιούργησε το 2015 στην Ελλάδα και ελέγχει ο πολωνικός ταξιδιωτικός οργανισμός Rainbow Tours. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελούνταν μέχρι πρόσφατα από τρία ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο: το πέντε αστέρων “White Olive Elite Laganas” και το τεσσάρων αστέρων “White Olive Premium Laganas” που βρίσκονται στο Λαγανά καθώς και το τεσσάρων αστέρων “White Olive Premium Cameo” στην περιοχή Αγ. Σώστης του νησιού.
Η Rainbow Tours δημιουργήθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο δεύτερος ισχυρότερος τουρ οπερέιτορ της Πολωνίας με 77 υποκαταστήματα στη χώρα. Η εταιρεία είναι εισηγμένη από το 2007 στο πολωνικό χρηματιστήριο (WSE).