Ασφαλιστικά μέτρα από ξενοδοχειακή εταιρεία της Ρόδου κατά πέντε ατόμων!

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε εταιρεία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με αφορμή καταγγελίες που έχουν γίνει, σε αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, για επιχειρήσεις της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινή ρύθμιση κατάστασης) κατά πέντε ατόμων, οι οποίοι όπως τονίζεται, έχουν προβεί σε διάφορες καταγγελίες αναφορικά με παραβάσεις που φέρονται να έχουν γίνει σε επιχειρήσεις της.

Η εταιρεία στην αίτηση της αναφέρεται σε διαφορές που έχει με δύο εκ των πέντε αυτών ατόμων αλλά και στις καταγγελίες στις οποίες έχουν προβεί οι άλλοι δύο με σκοπό, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων να θίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Από την πλευρά τους, οι πέντε κατά των οποίων στρέφεται η αίτηση, αρνούνται τα όσα τους καταλογίζουν και τονίζουν μεταξύ άλλων πως ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους, ώστε να τους καταλογιστεί ότι δρουν από κοινού με στόχο να πλήξουν την εταιρεία.

Οι δε δύο εξ αυτών αναφέρουν επίσης ότι ουδέποτε διέδωσαν ενώπιον τρίτων το οποιοδήποτε γεγονός αλλά αντίθετα περιορίστηκαν αποκλειστικά στις παραβάσεις, οι οποίες κατά την κρίση τους έχουν γίνει στις επιχειρήσεις και για αυτές προέβησαν σε καταγγελίες βάσει στοιχείων που συνέλεξαν, στις αρμόδιες και μόνο υπηρεσίες. 

Τελικά, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής και όρισε η συζήτηση της αίτησης να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου 2019.

Δικηγόροι παρέστησαν ο κ. Κώστας Σαρρής (για τους δύο εμπλεκόμενους), οι κ.κ. Φίλιππος Τσαλαχούρης, Κώστας Ταμπάκης και Ευαγγελία Ταμπάκη (για τους έταιρους δύο εμπλεκόμενους) και ο κ. Άκης Δημητριάδης (για τον πέμπτο).