Τάσος Κιοσέογλου: "Ο Φοίβος θα πρωταγωνιστήσει!"

Τάσος Κιοσέογλου: "Ο Φοίβος θα πρωταγωνιστήσει!"

Τάσος Κιοσέογλου: "Ο Φοίβος θα πρωταγωνιστήσει!"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Ο Τάσος Κιοσέογλου μιλάει για τη νέα του ομάδα και εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει να συνεχίσει στην Κρεμαστή την καριέρα του

Την άποψη ότι συμφώνησε να παίξει μπάλα σε μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδική» το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Φοίβου Κρεμαστής Τάσος Κιοσέογλου.

Ο ίδιος που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο, σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε ως εξής:
«Οι λόγοι που με έκαναν να επιλέξω τον Φοίβο είναι ότι οι άνθρωποι του με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο αλλά και το ότι θεωρώ πως είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα βάσει και του ρόστερ που έχει. Έπειτα από τις μεγάλες ομάδες του νησιού που είναι ο Διαγόρας, η Ρόδος και ο Ιάλυσος, ο Φοίβος είναι από τις πολύ δυνατές ομάδες στο τοπικό».

Σε ερώτηση για το αν το γεγονός ότι η επιλογή του να παίξει στο τοπικό σημαίνει ότι δεν θέλει από εδώ και πέρα να ασχοληθεί με τις Εθνικές και τις επαγγελματικές κατηγορίες, είπε:
«Όχι δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί να μην παίξω ξανά σε Εθνική Κατηγορία; Απλώς δεν ήρθα φέτος σε συμφωνία με άλλη ομάδα. Αν και είχα προτάσεις και εκτός νησιού, η απόφαση που είχα πάρει ήταν να παραμείνω εδώ. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αγωνιστώ και πάλι σε Εθνική κατηγορία».
-Ο Τάσος Κιοσέογλου ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Φοίβου το περασμένο Σάββατο ενώ χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα