Νέο τροχαίο ατύχημα στη Θολό - παρασύρθηκαν από δίκυκλο δύο τουρίστριες

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στην περιοχή Θολός, λίγο μετά το ξενοδοχεία Doreta και Alex.
Δίκυκλο όχημα, που κινούνταν επί της Ρόδου - Καμείρου με κατεύθυνση προς Ρόδο, παρέσυρε και τραυμάτισε αρκετά σοβαρά δύο τουρίστριες την ώρα που επιχειρούσαν να διασχίσουν το δρόμο.
'Οπως δήλωσαν, στη ΡΟΔΙΑΚΗ μιλώντας σήμερα το πρωί κάτοικοι κι επιχειρηματίες της περιοχής, οι δύο τουρίστριες επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο, από διάβαση πεζών, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς παρασύρθηκαν από το διερχόμενο δίκυκλο.
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν με σοβαρό κάταγμα στα κάτω άκρο και σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο η μία γυναίκα, ενώ με πολλαπλά τραύματα η δεύτερη. Τραυματίστηκε επίσης από την πτώση και ο οδηγός του δικύκλου.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου ατυχήματος που παραλίγο να εξελιχθεί σε μια ακόμα τραγωδία, διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν σήμερα στη ΡΟΔΙΑΚΗ, επισήμαναν ότι στην τουριστική ζώνη της Θεολόγου, όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση πεζών και οχημάτων, πρέπει να γίνει νέος σχεδιασμός, σε ότι αφορά τις σημάνσεις, τα μέτρα ασφαλείας, τα όρια ταχύτητας και τους ελέγχους, καθώς οι κίνδυνοι για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων είναι καθημερινοί.
 

Φώτο Αρχείου