Κύπελλο ήθους στην ΑΕ Αδελφοσύνη

Κύπελλο ήθους στην ΑΕ Αδελφοσύνη

Κύπελλο ήθους στην ΑΕ Αδελφοσύνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Βραβείο fair play παίρνει ο Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Τριχιάς

Κύπελλο ήθους στην Αθλητική Ένωση Αδελφοσύνη θα απονείμει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου λόγω του ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν «είδε» παίκτης της κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Επίσης, θα δοθεί πλακέτα fair play στον Ενωσιακό μας προπονητή Γιώργο Τριχιά, ο οποίος σε παιχνίδι της Μικτής Νέων στη Σύρο με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σάμου, αποφάσισε να συνεχίσει με δέκα παίκτες λόγω του ότι το σκορ είχε πάρει υπέρ μας μεγάλες διαστάσεις.

Οι απονομές θα γίνουν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των αγώνων της Α’ Κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, περιόδου 2019-2020 και του διαχωρισμού των ομίλων Ρόδου, της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την παρουσία του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας 2004, τον Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, θα απονεμηθεί από την ΕΠΣΔ, Κύπελλο Ήθους περιόδου 2018-2019 στο Σωματείο «ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ» και εκ μέρους της ΕΠΟ, πλακέτα στον προπονητή της Κ-16 ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Γεώργιο Τριχιά, για τη επίδειξη fair play στον αγώνα με την ΕΠΣ Σάμου της 3ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, 2018-2019».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων