Σάββας Καραβόλιας: «Δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος για τον Ακουσίλαο»

Σάββας Καραβόλιας: «Δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος για τον Ακουσίλαο»

Σάββας Καραβόλιας: «Δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος για τον Ακουσίλαο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς αναλύει ο προπονητής των Φανενών

Μπορεί να έχει περάσει προς τα έξω ότι ο Ακουσίλαος Φανών «χτίζει» μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό έχοντας ως αυτοσκοπός την επιστροφή στην Α’ Κατηγορίας, όμως ο προπονητής Σάββας Καραβόλιας σπεύδει να …βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι ο βασικός στόχος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι άλλος.

Μιλώντας λοιπόν στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:

«Ασφαλώς και το ρόστερ που φτιάξαμε είναι πολύ καλό. Είναι ένα ρόστερ που θα ήθελε να το έχει ο κάθε προπονητής.
Έτυχε και πολλοί έμπειροι παίκτες αποφάσισαν να έρθουν φέτος στον Ακουσίλαο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοσκοπός μας είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα βάλει τις βάσεις για να μπορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον να είναι σε θέση να επιστρέψει στην Α΄Κατηγορία. Αν αυτό φυσικά έρθει νωρίτερα, ασφαλώς και δεν θα πούμε όχι αλλά δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας».

Σε ερώτηση για το αν και τη νέα χρονιά θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί παίκτες, απάντησε ως εξής:
«Έχω αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν φοβάμαι να χρησιμοποιήσω μικρά παιδιά στην ενδεκάδα. Εννοείται ότι το ίδιο θα κάνω και τη νέα χρονιά.

Μπορεί να έχουν έρθει αρκετοί νεαροί παίκτες αλλά το ρόστερ μας θα συνδυάσει και τον ενθουσιασμό των νεαρών οι οποίοι είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας εξάλλου.

Να αγωνιστούν όσο περισσότερα νεαρά παιδιά είναι εφικτό. Μάλιστα μπορώ να πω ότι πιθανότατα θα κινηθούμε για την απόκτηση δύο μικρών ακόμα. Και αυτό διότι δύο παιδιά που τα υπολόγιζα πήραν μετεγγραφή για την ομάδα Νέων του Διαγόρα οπότε θα κινηθούμε για την αντικατάστασή τους».

Μιλώντας και για τον φίλαθλο κόσμο είπε:
«Πέρυσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν ενθουσιασμό στον φίλαθλο κόσμο και να τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο και αυτό ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Θα το συνεχίσουμε. Θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι στο γήπεδο και να χαίρονται παρακολουθώντας την ομάδα μας».

Ξεκίνημα στις 2 Σεπτεμβρίου
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί και φέτος σχεδόν εξ ολοκλήρου στο γήπεδο Φανών με εξαίρεση ορισμένες προπονήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην άμμο (παραλία) σε συνεννόηση πάντα με έναν γυμναστή.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα