Τηλέμαχος Πάττας: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ενεργό δράση για τον Ευκλή»

Σε μια ακόμα κίνηση προχώρησε ο Ευκλής Σορωνής και ενισχύθηκε και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Τηλέμαχο Πάττα ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν ανενεργός.

Ωστόσο είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση. Η επανεγγραφή του παίκτη γνωστοποιήθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Ευκλή με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

«Ο Α.Ε.Σ Ευκλής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάττα Τηλέμαχο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος»
Σημειώνεται ότι τελευταία ομάδα του Πάττα ήταν ο Αστέρας Μασσάρων με τον οποίο είχε αγωνιστεί για μια περίοδο περίπου έξι μηνών το 2017. Από τότε, ουσιαστικά έχει μείνει εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς είχε αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα τραυματισμού με τη μέση του το οποίο πλέον έχει ξεπεράσει.

Μιλώντας ο ίδιος στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Σορωνής… Εύχομαι να είμαι υγιής για να μπορέσω να αποδώσω τα μέγιστα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους για τη φετινή σεζόν».

Σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει μετά από σχεδόν δύο χρόνια, απάντησε ως εξής:
«Δεν μπορούσα να παραμείνω και άλλο εκτός δράσης. Ήθελα να αγωνιστώ και πάλι. Παράλληλα είχα αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα τραυματισμού με τη μέση μου που δεν μου επέτρεπε να παίξω. Πλέον είμαι μια χαρά. Στόχος μου είναι να παίξω ακόμα δύο σεζόν το πολύ και μετά να σταματήσω οριστικά το ποδόσφαιρο».