Παραλίγο νέα τραγωδία στην άσφαλτο - τραυματίστηκε σοβαρά 28χρονος Αρχαγγελίτης

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο.  Χθες το μεσημέρι, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας ένας 28χρονος Αρχαγγελίτης, ενώ τις τελευταίες πέντε μέρες έχουν καταγραφεί  πάνω από 30 ατυχήματα στους δρόμους, τα περισσότερα υλικών ζημιών.

Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του 28χρονου Αρχαγγελίτη, το ατύχημα σημειώθηκε στις 14:30 της Παρασκευής. Την ώρα εκείνη ο Αποστόλης Σταυριανός του Χαράλαμπου, κάτοικος Αρχαγγέλου, κινούνταν με την μοτοσικλέτα του επί της Ρόδου – Λίνδου με κατεύθυνση τη Λίνδο. Επιχειρώντας να στρίψει αριστερά στον κόμβο προς Αρχάγγελο (έξω από το κατάστημα Αναστόπουλου) άλλη δίκυκλη μηχανή που έρχονταν πίσω του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδελφός του  στη ΡΟΔΙΑΚΗ, τον παρέσυρε, τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ ο 28χρονος οδηγός. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και αποφάσισαν να μπει στο χειρουργείο. Χειρουργήθηκε, αφαιρέθηκε η σπλήνα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της  Ρόδο.

Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής που ενεπλάκη στο ατύχημα, εμφανίστηκε λίγο αργότερα στις αστυνομικές αρχές της περιοχής και ήδη ξεκίνησε από τις αρμόδιες αρχές η διαδικασία έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, κάτω από τα οποία σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία για την τον 28χρονο από τον Αρχάγγελο.

Φώτο Αρχείου