Αρης Αρχαγγέλου: Και επίσημα Αμανατίδης

Παίκτης του Άρη Αρχαγγέλου και επίσημα είναι ο Χρήστος Αμανατίδης. Λίγες ημέρες μόνο μετά το «διαζύγιο» του με τη Ρόδο, βρήκε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο νησί μας. 

Ο Αμανατίδης, υπέγραψε το νέο του δελτίο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και έτσι προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Είναι αναμφίβολα μια πολύ σημαντική κίνηση για τον Άρη που ενισχύεται και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς είναι ένας παίκτης που ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. 

Οι μετεγγραφές μάλιστα όπως όλα δείχνουν δεν σταματάνε εδώ μιας και επίκειται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, όπως έχουμε γράψει ξανά. Το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες το αργότερο. 

Κατά τα άλλα,  η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και χθες κανονικά με προπόνηση αντί φιλικού. Ήταν να γίνει παιχνίδι με το Φοίβο όμως ζήτησε ο Άρης την αναβολή της αναμέτρησης καθώς αρκετοί παίκτες δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν άδειες από τις δουλειές τους. 

Σήμερα ο τεχνικός Γιώργος Σάββενας τους χορήγησε ρεπό και άπαντες θα επιστρέψουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.