Βρομόνερα καταλήγουν στη θάλασσα του Γενναδίου

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα και κάθε αρμόδιας αρχής, αναμένεται να προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφιών – ντοκουμέντων που απέστειλαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» αναγνώστες μας από τη Νότια Ρόδο.

Οι φωτογραφίες, αφορούν μια υπέροχη παραλία στο Γεννάδι, η οποία μολύνεται τις τελευταίες μέρες από «ποτάμι» βρωμιάς, το οποίο καταλήγει στη θάλασσα, ξεκινώντας από κεντρικό σημείο του χωριού.

Μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» κάτοικοι της περιοχής, σημείωσαν ότι δεν πρέπει να επιτραπούν να δημιουργηθούν νέα «Στεγνά» στην περιοχή του Γενναδίου και κάλεσαν τον Εισαγγελέα Ρόδου να σταματήσει τώρα του αποτρόπαιο αυτό περιβαλλοντικό έγκλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...
 

Βρωμιά και δυσωδία  στην παραλία του Γενναδίου.  Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα σε εξέλιξη. Με τις αρμόδιες αρχές σε ρόλο θεατή.
Βρωμιά και δυσωδία στην παραλία του Γενναδίου. Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα σε εξέλιξη. Με τις αρμόδιες αρχές σε ρόλο θεατή.

 

Δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος σε απόσταση  πολλών μέτρων, από τη δυσωδία. Η κατάσταση δείχνει (και είναι) εκτός ελέγχου.
Δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος σε απόσταση πολλών μέτρων, από τη δυσωδία. Η κατάσταση δείχνει (και είναι) εκτός ελέγχου.

 

Απίστευτες τριτοκοσμικές εικόνες σε μια από  τις πιο όμορφες παραλίες της Νότιας Ρόδου.
Απίστευτες τριτοκοσμικές εικόνες σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Νότιας Ρόδου.