Μέχρι σήμερα οι συμμετοχές στο «Grand Prix Rodilios»

Μέχρι σήμερα οι συμμετοχές στο «Grand Prix Rodilios»

Μέχρι σήμερα οι συμμετοχές στο «Grand Prix Rodilios»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Άλλος ένας αγώνας ποδηλασίας πίστας αναμένεται να έχει συναγωνισμό πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα

Αύριο θα υπάρξει κάτι περισσότερο σαφές σχετικώς με τον αγώνα ποδηλασίας πίστας του Ροδήλιου που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Διαγόρας», έχοντας την ονομασία «Grand Prix Rodilios» και θα λειτουργήσει ως μια καλή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα στην Αθήνα.

Τα σωματεία θα μπορούν έως και σήμερα στις 20.00 ν’ αποστέλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους ώστε να καταρτιστεί και το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Σημειώνεται πως, εκτός από τις αγωνιστικές κατηγορίες, θα υπάρχουν και αναπτυξιακές ώστε να πάρουν εμπειρίες και τα πιτσιρίκια που ξεκινούν τώρα την ποδηλασία και θέλουν τα κατάλληλα κίνητρα για να συνεχίσουν.

Τα αγωνίσματα:
Σκρατς: Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων, ΟΠΕΝ
Τέμπο: Ανδρών, Εφήβων, Παίδων
Αποκλεισμός: Ανδρών, Εφήβων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων, ΟΠΕΝ
Πόντοι: Ανδρών, Εφήβων, ΟΠΕΝ
200μ. ατομική χρονομέτρηση με φόρα: Μίνι

Περισσότερα για τον αγώνα από την προκήρυξη των διοργανωτών:
Ισχύουν οι κανονισμοί ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία πίστας. Σε όλες τις κατηγορίες ισχύει το μέγιστο ανάπτυγμα ανά κατηγορία, όπως αυτό προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΟΠ (άρθρο 2.2.023).

Η χρήση κράνους και ποδηλάτου με προδιαγραφές πίστας είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Η πίστα θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση από τις 15:00 μέχρι και 10’ πριν την έναρξη των αγώνων.

Συμμετοχή: Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, με ποδηλάτες των κατηγοριών που αναφέρονται στην προκήρυξη, λαμβάνοντας υπόψη και το άρθρο (1.4.023 των κανονισμών ΕΟΠ), με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι έγκυρα για το 2019, και ο κάθε αθλητής να προσκομίζει την κάρτα υγείας του στην Γραμματεία του αγώνα.

Στην κατηγορία Open μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες (-ισσες)κάτοχοι δελτίου ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας εξωτερικού, γεννημένοι το 2004 και πριν για τους οποίους, βάσει του προγράμματος αγώνων της ημερίδας, δεν διεξάγεται το ίδιο αγώνισμα στην επίσημη κατηγορία τους.

Τόπος και Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Η Γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου την ημέρα των αγώνων, από τις 15.00 Τις ώρες λειτουργίας, θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και καρτών υγείας, καθώς και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι και την Τρίτη 20.08.2019, και ώρα 20:00 στο e-mail: info@rodilios.gr στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα φαίνεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου. Επίσης θα αναφέρεται και ο Αρχηγός – Συνοδός κάθε ομάδας. Ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως Open μπορούν να δηλωθούν στην επίσημη φόρμα των σωματείων τους, στα αντίστοιχα αγωνίσματα Open.
Τεχνικό Συνέδριο: Κυριακή 25.08.2019 60 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος, στον χώρο της Γραμματείας των αγώνων. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.
Έπαθλα: Στον αγώνα θα απονεμηθούν Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές (-τριες), κάθε αγωνίσματος - κάθε κατηγορίας. Στην κατηγορία Open η βράβευση σε κάθε αγώνισμα είναι κοινή για άνδρες και γυναίκες.
Ιατρική κάλυψη: Ιατρικό προσωπικό και κάλυψη από ασθενοφόρο.
Αλυτάρχης: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Παπασταματάκης Γιάννης τηλ.6944633636

*Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα (πχ. αναβολή αγωνισμάτων, σύμπτυξη κατηγοριών κλπ.). Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο Αλυτάρχης των αγώνων και η αγωνόδικος επιτροπή.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή