Πήρε μίνι - βαν ο Απόλλωνας Καλυθιών!

Με ένα εννιαθέσιο μίνι βαν εφοδιάστηκε ο Απόλλων Καλυθιών! Η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αυτή την αγορά θέλοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών που μετακινούνται από τη Ρόδο.

Σε καθημερινή βάση, το όχημα θα μεταφέρει τους παίκτες από τη Ρόδο στο γήπεδο των Καλυθιών, τόσο για τις προπονήσεις όσο και για όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της εύρεσης μεταφορικού μέσου και θα αποτελέσει και μια σημαντική οικονομική ανάσα και για τη διοίκηση.

Έκλεισε ο Στελλάς
Κατά τα άλλα, συνεχίζεται και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης του συλλόγου και επίσημα είναι ο Μιχάλης Στελλάς ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και στα φιλικά της ομάδας. Πλέον, η μετεγγραφή του ολοκληρώθηκε και τυπικά και έτσι προστέθηκε στο ρόστερ και επίσημα.

Είναι ένας παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει κανονικά πλέον και ο Μάριος Πλακίδας. Το φετινό μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα ήρθε στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση και ακολουθεί το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην επίθεση και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Οι παράγοντες της ομάδας και ο προπονητής περιμένουν αρκετά από αυτόν στο νέο πρωτάθλημα.