Η 62η γιορτή κρασιού και μουσταλευριάς στην Έμπωνα

Τριήμερες θα είναι οι εκδηλώσεις στην 62η γιορτή κρασιού και μουσταλευριάς, που θα πραγματοποιηθεί στην Έμπωνα, από τον πολιτιστικό σύλλογο “ο Αττάβυρος”.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (23, 24 και 25 Αυγούστου) που περιλαμβάνει δωρεάν κρασί, σταφύλι, μουσταλευριά και γιαούρτι με γλυκό σταφύλι, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ώρα έναρξης: 21.00

Διασκεδάζουμε με την τοπική ορχήστρα του Θαρρενού Στέφανου και στο τραγούδι η Μαρία Βούλγαρη. Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά δρώμενα από τους πολιτιστικούς συλλόγους Έμπωνα και Μανδρικού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ώρα έναρξης: 21.30

Διασκεδάζουμε με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, τη Sarina Cross και Μιχάλη Τζουγανάκη με Αλέξανδρο Τζουγανάκη. 

Χορεύουν ο Λαογραφικός Σύλλογος Καλυθιών “Η Τερψιχόρη” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα. Θα συνοδεύει τοπική ορχήστρα του Αλέξανδρου Περούλη.

Στον χώρο των εκδηλώσεων, ο φούρνος θα προσφέρει άρωμα νοσταλγίας και παράδοσης, αχνιστά παραδοσιακά αρτοσκευάσματα θα ετοιμάζονται μπροστά σας από τον κινητό ξυλόφουρνό μας, όπως και η διαδικασία της μουσταλευριάς!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ώρα έναρξης: 21.00

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνας συνδιοργανώνει με το ερασιτεχνικό θέατρο Αρχαγγέλου τη θεατρική παράσταση “Βάλλουμε τα παιγκιά στις εφτά”.