Νέο μέλος στη διοίκηση της Ρόδου ο δικηγόρος Δημήτρης Αντώνογλου

Άριστο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της Ρόδου.

Οι εμφανίσεις της ομάδας στα δύο μέχρι τώρα δυνατά φιλικά παιχνίδια (με Διαγόρα και Ιάλυσο) έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου που βλέπει ότι η δουλειά που γίνεται σιγά σιγά αποφέρει καρπούς.

Φυσικά, κανείς δεν πετάει στα σύννεφα ωστόσο τα πρώτα πολύ θετικά δείγματα δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους στο «πράσινο στρατόπεδο» να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά ενόψει της συνέχειας. 

Ουσιαστικά, τα «ελάφια» βρίσκονται στο ξεκίνημα του σταδίου του μονταρίσματος και τα φιλικά που θα ακολουθήσουν θα είναι εξίσου πάρα πολύ σημαντικά αλλά και κρίσιμα προκειμένου ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς να πάρει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με το βασικό σχήμα.

Την προσεχή Κυριακή θα γίνει ακόμα ένα φιλικό με τον Ιάλυσο αλλά αυτή τη φορά στο «Οικονομίδειο».

Νέο πρόσωπο στη διοίκηση
Νέο πρόσωπο προστέθηκε στη διοίκηση της Ρόδου. Πρόκειται για τον δικηγόρο Δημήτρη Αντώνογλου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ ΡOΔΟΣ καλοσωρίζει στις τάξεις της, τον δικηγόρο Δημήτρη Αντώνογλου.  Ευχόμαστε καλή συνεργασία και να βοηθήσει τη Ρόδο μας, για να πετύχει τους στόχους της».