Γιάννης Καραμηνάς: «Ο Ποσειδώνας Καρπάθου ολοένα και ανεβαίνει»

Γιάννης Καραμηνάς: «Ο Ποσειδώνας Καρπάθου ολοένα  και ανεβαίνει»

Γιάννης Καραμηνάς: «Ο Ποσειδώνας Καρπάθου ολοένα και ανεβαίνει»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του συλλόγου μιλάει για την πρόοδο της ομάδας του τα τελευταία χρόνια τονίζοντας πως «κάποια στιγμή θα είναι εφικτό να διεκδικήσει και τον τίτλο»

Την άποψη ότι κάποια στιγμή ο Ποσειδώνας θα είναι εφικτό να «χτυπήσει» ακόμα και το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Καραμηνάς.

Μιλώντας με αφορμή την έναρξη της φετινής προετοιμασίας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο κ. Καραμηνάς επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Το πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ποσειδώνας κάποια στιγμή θα μπορεί να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί όχι; Έχει όλα τα εχέγγυα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα. Πρέπει να γίνουν όμως κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο που είναι πολύ σημαντικό».

Μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, τόνισε τα εξής:
«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Έχει αρκετές ομάδες που εμφανίζονται ενισχυμένες και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Όσο για το αν ο ίδιος αποδέχεται το ότι είναι «ισόβιος προπονητής», δεδομένου ότι ήδη έχει κλείσει έξι χρόνια στον πάγκο του συλλόγου, απάντησε ως εξής:

«Εντάξει, είμαι πολλά χρόνια στον σύλλογο γιατί τα βρίσκουμε μια χαρά με τη διοίκηση. Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα συνειδητά δεν ήθελα να είμαι στην πρώτη ομάδα. Πλέον τα δεδομένα για εμένα είναι εντελώς διαφορετικά. Έχουμε μια άριστη συνεργασία. Όλα πάνε καλά και αυτό είναι πολύ καλό.

Έχουμε καταφέρει και με τους παίκτες να έχουμε και μια καλή αλλά και επαγγελματική θα έλεγα σχέση. Εκτός γηπέδου είμαι με όλους φίλους αλλά εντός τα πράγματα αλλάζουν. Κοιτάζω το καλό του συλλόγου και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να με αντιμετωπίζουν σαν προπονητή για το καλό του συλλόγου. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε αυτή τη σχέση και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ».

Σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ, θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένο» εκτός και αν βρεθεί κάτι καλό στο χώρο της επίθεσης, οπότε ο Ποσειδώνας θα προσπαθήσει να το αποκτήσει.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή