Υπόμνημα θα καταθέσει η ΔΕΥΑΡ στον Εισαγγελέα για το Βιολογικό Ρόδου

Υπόμνημα ετοιμάζεται να καταθέσει η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ στον Εισαγγελέα με αφορμή την προκαταρκτική εξέταση για τον βιολογικό Ρόδου.

Για το θέμα αυτό συνεργασία είχε προχθές με στελέχη της επιχείρησης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, κ. Α. Μανωλάκης.

Την υπόθεση χειρίζονται οι νομικοί της επιχείρησης που θα καταθέσουν και το σχετικό κείμενο, αφού μελετήσουν τη δικογραφία.

Το υπόμνημα θα κατατεθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, όπως επισημάνθηκε στο skyrodos.gr.

Στο υπόμνημα της προς τον αρμόδιο εισαγγελέα η  διοίκηση της επιχείρησης θα αναφέρεται στις εργασίες που εκτελεί στο βιολογικό, εργολάβος, ο οποίος εγκαταστάθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Αντικείμενο του έργου του είναι οι επιδιορθώσεις όλων των προβλημάτων στο βιολογικό της Ρόδου. Οι ετοιμασίες για την εκτέλεση του έργου ξεκίνησαν το έτος 2017.

Το έργο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο αλλά λόγω του ότι ο εργολάβος έχει ζητήσει παράταση θα τελειώσει τον Απρίλιο του 2020.

Να σημειωθεί πως η προκαταρκτική διατάχθηκε με αφορμή και τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί η διοίκηση του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ρόδου.