Ένα φεστιβάλ που αφήνει τη σφραγίδα του στο καλοκαίρι της Ρόδου

Ένα φεστιβάλ που αφήνει  τη σφραγίδα του στο καλοκαίρι της Ρόδου

Ένα φεστιβάλ που αφήνει τη σφραγίδα του στο καλοκαίρι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 762 ΦΟΡΕΣ

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».
Το συγκρότημα των Χαΐνηδων με τη μουσική τους να παρουσιάζει μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου, και ο θρυλικός Ψαραντώνης σκόρπισαν κέφι στο κατάμεστο θέατρο που δεν άργησε να συμμετέχει ενεργά σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι και τη φοβερή συνεύρεση, χορεύοντας και τραγουδώντας.


Οι δοξαριές του Ψαραντώνη προκάλεσαν ρίγη θαυμασμού για το πηγαίο ταλέντο του, στο οποίο έχουν υποκλιθεί πολλές χώρες στα σημαντικά φεστιβάλ της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας στα οποία εμφανίστηκε. Αυθεντικός, μαγικός και παράλληλα εγκάρδιος δε σταμάτησε να χαιρετά τον κόσμο και αδιαμαρτύρητα να φωτογραφίζετε μαζί τους, με ιδιαίτερη δε χαρά όταν έβλεπε μικρά παιδιά “το αύριο”, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.
Ο φιλόσοφος της παρέας ο Δημήτρης Αποστολάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του με το κοινό τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας όσο και μετά το τέλος της.

Απογειωτικοί, μοναδικοί κι αυθεντικοί αποθεώθηκαν από το κοινό, το οποίο ρούφηξε κάθε στιγμή της συναυλίας, που όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων -καθώς δεν θέλησαν να πει κανείς πως το χρησιμοποιούν – ήταν αφιερωμένη στον Στάθη Τριανταφύλλου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή πριν 3 χρόνια αφήνοντας ένα τεράστιο κενό.
Αναμφισβήτητα, η μουσική συνεύρεση Χαΐνηδων-Ψαραντώνη, που ήταν μια πρόταση συνεργασίας του ιδιοκτήτη της εταιρείας «Fantasia productions», Δημήτρη Μίχαλου, αποκλειστικά για εμφάνιση στη Ρόδο , ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές του «Aktaion Summer Festival» (το οποίο μας χάρισε υπέροχες μουσικές βραδιές από όταν ξεκίνησε αρχές Ιουνίου).

Σειρά έχουν οι επί 27 χρόνια ενεργοί εκπρόσωποι της Low Bap, οι Active Member που την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο θέατρο Mεσαιωνικής Tάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 22.00 μ.μ και ο λαϊκός τροβαδούρος με την ξεχωριστή φωνή Κώστας Χατζής στις 13 Σεπτεμβρίου. Στόχος των διοργανωτών είναι το φεστιβάλ να γίνει και διεθνές φέρνοντας στο νησί μας αγαπημένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το Ακταίον group επεκτείνει τις δράσεις του και στα ερτζιανά, καθώς ανακοίνωσε ήδη διαμέσου της εταιρείας «Fantasia Productions», που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ, οτι ο αγαπημένος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας «Μελωδία» εκπέμπει πλέον και στη Ρόδο σε δικτύωση με τον «Μελωδία Ρόδου» στους 104,9 fm που ξεκινά το πρόγραμμα του δυναμικά το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ