Τέλη Σεπτεμβρίου στο νέο κτήριο η Eurobank

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στο νέο του χώρο το υποκατάστημα της Eurobank στην πόλη της Ρόδου, που μεταφέρεται από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου 20.

Όπως έγραψε προ ημερών η «Ροδιακή», το κατάστημα στην παραπάνω διεύθυνση κλείνει, και μεταφέρεται μαζί με την περιφερειακή διοίκηση Δωδεκανήσου της Eurobank που στεγάζεται στο χώρο του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί της Καρπάθου 20 σε κοινό κτήριο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Και τα δύο θα μεταφερθούν σε νέο χώρο και ειδικότερα στο κτηριακό συγκρότημα απέναντι από το σταθμό των λεωφορείων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ στο Μαντράκι, εκεί που στεγαζόταν πριν από πολλά χρόνια η Εμπορική Τράπεζα.

Ο νέος χώρος είναι μεγαλύτερος και σχεδόν διπλάσιος από τον υπάρχοντα που καταλαμβάνουν μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες της τράπεζας καθώς θα επεκταθούν σε όλο το κτηριακό συγκρότημα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση επιχειρηματιών, επαγγελματιών και πελατών.

Η μεταστέγαση αποτελεί για την τράπεζα που διατηρεί στο νησί πέντε υποκαταστήματα, μία επένδυση, και στοχεύει στη στήριξη του τουριστικού προϊόντος της.