Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη!»

Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη!»

Σάκης Παπαβασιλείου για τον Ιάλυσο: «Απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου μιλάει στην «Αθλητική Ροδιακή» για τον νέο Ιάλυσο τονίζοντας πως «υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Την άποψη ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά και το ότι οι παίκτες του δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», με αφορμή το προχθεσινό φιλικό με τη Ρόδο ( 0 – 1), ο προπονητής του Ιάλυσου Σάκης Παπαβασιλείου. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:

«Βάση τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι θέμα χρόνου, όταν έρθουμε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, να δούμε την ομάδα στον δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι 100%. Προέχει βέβαια και ο θεσμός του κυπέλλου που και αυτός είναι ένας στόχος, καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για το αν η απόκτηση του Φράγκου θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, απάντησε ως εξής:
«Ασφαλώς. Τόσο η απόκτηση του Φράγκου όσο όμως και η επιστροφή του Μαραγκουδάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, θα μας δώσουν λύση στην επίθεση. Πρόκειται για δυο έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες».

Το φιλικό της Κυριακής
Η Ρόδος ήταν η ομάδα που για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, «έκλεψε» τις εντυπώσεις από τις αναμετρήσεις με τον Ιάλυσο. Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας με τους «ερυθροκίτρινους» πάντως να δείχνουν στο πρώτο ημίχρονο κάποια σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό του Δημοτικού Σταδίου. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 22′ όταν ο Πατηνιώτης ανέτρεψε στην περιοχή τον Γιόνδη και ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραχίμ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος (Κοκμότος, Πατσιόπουλος).

Ο Μποντούπουλος ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ ενώ οι παίκτες του Ιάλυσου περιμένουν στο ανθρώπινο τοίχος
Ο Μποντούπουλος ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ ενώ οι παίκτες του Ιάλυσου περιμένουν στο ανθρώπινο τοίχος

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ
: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Πατηνιώτης, Μακρυδημήτρης, Ομπίνα, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης. (Έπαιξαν και οι Γκάρας, Δαλαμήτρας, Χειμωνέττος, Τερζίου, Ρούσσος, Μισέλ, Γιώργου, Κουγιός, Ματρσάκης, Λαμίν και Κάτσης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Διαμαντής, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Σουλάϊ, Κανταρτζής, Τριχάκης, Κλιγγόπουλος, Ραχίμ, Γιόνδης, Μπουντόπουλος, Μπίσα (Έπαιξαν και οι Γεωργίου, Βουργουντζής, Αλιμερκάϊ, Χατζηπέτρος, Δημουλάς, Κεχαγιόγλου και Αγγελίδης).

Μιλάει και με Αυγενικού
Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιάλυσος μετά την απόκτηση του Μιχάλη Φράγκου, θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν ακόμα έμπειρο παίκτη που θα μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους παίκτες που έχει ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση είναι και ο Μιχάλης Αυγενικού, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος. Εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) αναμένεται να γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο παίκτης από χθες επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και υπολογίζεται και πάλι κανονικά από τον προπονητή του.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δίνει οδηγίες στους παίκτες του, σε μια διακοπή του προχθεσινού φιλικού με τη Ρόδο
Ο Σάκης Παπαβασιλείου δίνει οδηγίες στους παίκτες του, σε μια διακοπή του προχθεσινού φιλικού με τη Ρόδο

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.