Σάρωσαν σε επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές της Ρόδου

Σάρωσαν σε επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές της Ρόδου

Σάρωσαν σε επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 25608 ΦΟΡΕΣ

Αναλυτικά οι σχολές που πέτυχαν οι νέοι πλέον φοιτητές μας

Χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν τελικά, δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα Λύκεια της Ρόδου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Κατά γενική εκτίμηση, οι επιδόσεις των υποψηφίων από τα Λύκεια του νησιού μας, ήταν εξαιρετικές, παρά την δυσκολία των θεμάτων που παρουσίασαν και φέτος, όλα σχεδόν τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου που σε ελάχιστες μέρες θα είναι πλέον φοιτητές, ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους και τους στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει για δεύτερη χρονιά, το Υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό, σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ. Αυτό πάντως μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, εφόσον και τα ίδια το επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων.

Άρτεμη- Ευαγγελία Ιωακειμίδη – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.347 μόρια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου, πέτυχα τον στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στο Οικονομικό Τμήμα ΣΣΑΣ!»

Δημήτρης Ζήσης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.113 μόρια ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ

«Νιώθω ικανοποιημένος και δικαίωση για όλο το διάβασμα που έχω κάνει. Στόχος από την αρχή ήταν η σχολή Ικάρων για αυτό και ήθελα να έχω συγκεντρώσει μία καλή βαθμολογία ώστε να έχω επιλογές, όπως και έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για τη στήριξη της».

Μαρία Φωτούδη -1ο ΓΕΛ Ρόδου 19.067 μόρια ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν το περίμενα γιατί δυσκολεύτηκα σε κάποια θέματα αρχικά, αλλά στο τέλος επειδή ήμουν ψύχραιμη και δεν αγχώθηκα κατάφερα να τα λύσω και είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου γιατί χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να γράψω τόσο πολύ, τους γονείς μου για τη δυνατότητα που μου έδωσαν και τους φίλους μου. Θα ήθελα επίσης να πω στα παιδιά που θα ξεκινήσουν προετοιμασία πανελληνίων, να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και να μην απογοητεύονται όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, γιατί ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός».

Κυριάκος Σπάρταλης -1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.818 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

«Νιώθω πολύ καλά δεν το περίμενα να έχω περάσει στην υψηλότερη σχολή, πίστευα ότι θα μείνω οριακά απ’ έξω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Οι ιατρικές σχολές ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος ο οποίος και τελικά πέτυχε».

Νικόλαος- Άγγελος Σκουμιός -Ροδίων Παιδεία 18.786 μόρια ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

«Πέτυχα στη Σχολή που αποτελούσε την πρώτη προτίμησή μου και για αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Η προσπάθεια ετών, απέδωσε και αυτό σίγουρα έρχεται να δικαιώσει τις επιλογές μου. Τώρα βρίσκομαι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, αυτή της φοιτητικής ζωής. Σκοπός μου είναι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της Σχολής μου, τις οποίες γνωρίζω ότι είναι ιδιαίτερα υψηλές. Ευχαριστίες οφείλω προς την οικογένειά μου για την πολύπλευρη υποστήριξή της. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του σχολείου μου που με υποστήριξαν και με καθοδήγησαν όχι μόνο φέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. ».

Αντωνία Σταματούρου – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.768 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

«Ήξερα ότι είχα γράψει καλά όχι όμως τόσο καλά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν μία χρονιά συναισθημάτων αυτή που πέρασε, με στιγμές απογοήτευσης και ενθουσιασμού και στο κάτω – κάτω, μία εξέταση είναι!»

Μαρία Κοντού – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.688 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά και το κυριότερο που κατάλαβα είναι ότι η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί ήξερα ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά. Έπρεπε να κάνω θυσίες για να φθάσω το στόχο μου, και φυσικά νιώθω υπερήφανη για το αποτέλεσμα»!

Βασίλης Κεσσίσογλου 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.653 μόρια – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αισθάνομαι ανακουφισμένος και χαρούμενος. Γιατί διαπίστωσα ότι οι κόποι μου έφεραν αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, νοιώθω και λύπη όμως, επειδή φίλοι από άλλες κατευθύνσεις δεν έπιασαν στους στόχους τους.

Θα τους έλεγα ότι αξίζει να το παλέψουν ξανά. Να μην κάνουν συμβιβασμούς. Ιδιαίτερα για αυτό τον τομέα. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα.

Επέλεξα τομέα της ψυχολογίας, για τις σπουδές μου.

Σε ότι αφορά τη δοκιμασία αυτή, τις εξετάσεις δηλαδή, στην αρχή νομίζεις ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Δεν είναι τόσο τραγικό όμως, όσο το κάνουν να φαίνεται. Τα εφόδια που πρέπει να έχει κανείς, είναι η ψυχραιμία και η καλή οργάνωση. Αυτό με κράτησε εμένα δυνατό.»

Παναγιώτης Αναστασάς – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.601 μόρια ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

«Δύσκολη χρονιά με αρκετό διάβασμα, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά με την βοήθεια φυσικά της οικογένειας, του σχολείου και των φροντιστών μου!

Από την αρχή στόχος μου ήταν το Πολυτεχνείο, και τον πέτυχα»!

Μιχαήλ – Άγγελος Πανηγύρης – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 18.595 μόρια ΑΣΣΟΕ ΤΜΗΜΑ ΔΕΤ

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, είναι μία δικαίωση για όλο το κόπο του χειμώνα. Επίσης νιώθω ανακούφιση γιατί πέρασα στη σχολή που ήθελα!»

Αντωνία Διακοσταματίου – Κολέγιο Ρόδου 18.576 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

«Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα γιατί ανταμείφθηκαν οι προσπάθειες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους μου, για τη στήριξη και να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όσους τα κατάφεραν. Στόχος μου ήταν εξ αρχής η Νομική κάτι που έχω πετύχει

Σεβδαλάκη Ειρήνη, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 18.459 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αυτό που έχω να πω για τις πανελλαδικές είναι ότι είναι ένας μαραθώνιος αγώνας και οι νικητές είναι αυτοί που έχουν επιμονή, υπομονή και επίσης πίστη στις δυνατότητές τους. Σίγουρα νιώθω μια ανακούφιση, καθώς θεωρώ ότι οι κόποι μου βρήκαν κάποια ανταπόκριση. Θα ήθελα οπωσδήποτε να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν ένας από τους σταθερότερους συμμάχους μου αλλά και τους καθηγητές μου που συνέβαλαν με το δικό τους πολύτιμο τρόπο, ώστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Κατάφερα να πιάσω τον στόχο μου που ήταν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το τμήμα Ψυχολογίας μέσω του πεδίου ανθρωπιστικών σπουδών. Και νιώθω υπέροχα γι αυτό.

Ελπίδα – Νίκη Αλεξοπούλου – Κολέγιο Ρόδου 18.548 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα, το ήθελα πολύ δεν ήξερα, έκανα την προσπάθεια μου και τελικά το πέτυχα! Ήταν προσπάθεια τόσο δική μου όσο και των καθηγητών μου, όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και των τριών χρόνων του Λυκείου. Για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές όσο και την οικογένεια μου που με στήριξε».

Ελευθέριος Κωστάκης – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.485 μόρια ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αφού πέρασα στην πρώτη σχολή επιλογής μου και μάλιστα 2ος σε ότι αφορά την κατάταξη.

Είναι αλήθεια ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά, ή τουλάχιστον διαφορετική γιατί άλλαξε η δομή των θεμάτων. Περίμενα ότι κάτι είχα γράψει και δόξα τω Θεό κατάφερα να πετύχω τον ανώτατο στόχο που ήταν η βαθμολογία πάνω από 18.000 μόρια. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας όπου αν θα τον κερδίσεις παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και φυσικά είναι και θέμα τύχης.»

Μαρία – Κόμισσα Καλαφάτη- Ροδίων Παιδεία 18.408 μόρια ΑΣΣΟΕ ΤΜΗΜΑ ΔΕΤ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Η προετοιμασία ήταν σαφώς δύσκολη διαδικασία όμως οι εξετάσεις φέτος είχανε πιο βατά θέματα, οπότε όλα καλά. Στα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες θα ήθελα να πω να είναι αφοσιωμένοι στο στόχο τους και να μην απογοητεύονται. Να θυμούνται ότι στόχος δεν είναι να συγκεντρώσεις πολύ υψηλά μόρια αλλά να πετύχεις αυτό που θες και να κάνεις αυτό που εσύ θες και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι».

Ανθούλα- Κατερίνα Σαρικά -Κολέγιο Ρόδου 18.307 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

«Νιώθω ικανοποιημένη, ανακουφισμένη, οι κόποι μου ευοδώθηκαν. Στόχος μου ήταν η ιατρική και τα κατάφερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς και τους καθηγητές μου που με στήριξαν. Και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα περάσουν αυτό το δρόμο».

Παναγιώτης Χαμουζάς- Κολέγιο Ρόδου 18.257 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

«Προφανώς χαρούμενος και εξιλεωμένος γιατί ήταν μία προσπάθεια που απαιτούσε κόπο και προσωπικό χρόνο. Νιώθω ανοίγει ένα νέο παράθυρο στη ζωή μου από εδώ και πέρα και σήμερα πήρα και επίσημα το εισιτήριο για αυτό το νέο πέρασμα». Θέλω να συγχαρώ και τα υπόλοιπα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους αλλά και γενικά όσους προσπάθησαν γιατί είναι μία προσπάθεια που απαιτεί μόχθο».

Δέσποινα – Ναταλία Κορδίλα- 4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.296 μόρια - ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

«Νιώθω υπέροχα, δεν μπορώ να το περιγράψω όλο αυτό! Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και είμαι παρά πολύ χαρούμενη. Σε ότι αφορά τις πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι τόσο τραγικό όσο το περιέγραφαν γιατί τελικά όταν έχεις στόχους μπορείς να τα καταφέρεις όλα»!

Χρυσή Μιχοπούλου – 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) 18.214 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

«Αισθάνομαι δικαιωμένη. Το αποτέλεσμα αυτό με αντάμειψε. Ήταν μια καλή αρχή και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η ιατρική ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη βοήθειά τους και να δώσω συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά»!

Στέλιος Αρνικιού – 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) 18.106 μόρια ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

«Ήταν μία κοπιαστική χρονιά, με αρκετό άγχος και πολύ διάβασμα. Για την επιτυχία χρειάζεται κανείς να έχει πίστη στις ικανότητές του και να κυνηγά τους στόχους του. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την στήριξη που μου προσέφεραν»!

Κατερίνα Δράκου – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 18.085 μόρια ΑΣΟΕ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

«Έπειτα από μία εφιαλτική χρονιά σε προσωπικό κυρίως επίπεδο , υπάρχει μία σχετική ικανοποίηση. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πρόκειται για ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο που θα μου δώσει ισχυρά εφόδια και ευκαιρίες για την μελλοντική μου πορεία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως σε αυτά που αντιμετώπισαν παρόμοιες δυσκολίες με τις δικές μου και κατάφεραν να συνεχίσουν και να μην τα παρατήσουν».

Δέσποινα Παναή – ΓΕΛ Κρεμαστής 18.039 μόρια ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Νιώθω χαρούμενη και ανακουφισμένη! Μετράνε πολύ ο προσωπικός κόπος και οι θυσίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά, αλλά και η προετοιμασία που είχα σε όλο το σχολικό μου αγώνα. Με βοήθησε πολύ η στήριξη της οικογένειας μου και των καθηγητών μου, τόσο στο θέμα των μαθημάτων όσο και της ψυχολογίας μου, ειδικά φέτος γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα μέχρι εδώ. Στόχος μου ήταν η οδοντιατρική και τον πέτυχα».

Μαρία Στέργιο – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.940 μόρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένη! Δεν ήταν δύσκολη χρονιά, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα και να μην μένει τίποτα αδιάβαστο»!

Στέργου Θάνος, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 17.705 μόρια ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να έχω γράψει καλά, αλλά όχι τόσο καλά. Είχα μάλλον σκεφτεί την χειρότερη κατάσταση. Ήμουν στην κατεύθυνση των Οικονομικών η οποία δεν φημίζεται για την τεράστια δυσκολία της, το μόνο δύσκολο μάθημα ήταν τα μαθηματικά. Δεν με δυσκόλεψε πολύ αυτή η χρονιά, γιατί δεν διάβαζα όσο διαβάζει ο μέσος μαθητής. Η σχολή που επιθυμούσα να μπω και τα κατάφερα είναι το τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου Κρήτης. Ευχαριστώ τους γονείς μου που με υποστήριζαν και τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο, αλλά πάνω απ’ όλα τον κ. Θανάση Βυρίνη που είναι εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος.

Δημήτρης Χατζημανώλης- ΓΕΛ Αρχαγγέλου 17.552 μόρια ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

«Είναι μία δύσκολη διαδικασία που απαιτεί κόπο και θυσίες αλλά στο τέλος όποιος προσπαθεί ανταμείβεται. Θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά να κυνηγούν τους στόχους και τα όνειρα τους και τότε δεν θα υπάρχει αποτυχία παρά μόνο καθυστερημένη επιτυχία! Νιώθω αρκετά ικανοποιημένος και δικαιωμένος από τη δική μου προσπάθεια».

Κοτσιφός Γεώργιος, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 17.040 μόρια ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΣΟΕ (ΑΘΗΝΑ)

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, γιατί περνάω εκεί που θέλω, μέσω του πεδίου οικονομίας – πληροφορικής, δηλαδή στο τμήμα πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύω ότι άξιζε η προσπάθεια και ότι στο τέλος ανταμείβονται οι κόποι μας. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα όλη τη χρονιά».

Παναγιώτου Σμαράγδα, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 16.674 μόρια ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Η χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτητική. Δεν είναι εύκολο να δίνεις πανελλήνιες, γιατί πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα τη συγκεκριμένη χρονιά. Ωστόσο το φετινό αποτέλεσμα έχει άμεση σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλεις καθ’ όλη την διάρκεια της μαθητής σταδιοδρομίας. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα μου γιατί πέρα από το που θα περάσεις, στο τέλος σημασία έχει η προσπάθεια και εγώ έδωσα το 100%.
Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον εαυτό μου, έπειτα τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να περάσω αυτή την διαδικασία και φυσικά την οικογένειά μου. Αυτό που έχω να πω σε όσους μπουν του χρόνου στη μάχη, είναι ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, γιατί δεν καθορίζει ολόκληρη τη ζωή μας, είναι απλώς ένα μέρος της».

Βεργωτής Αντώνης, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 16.200 μόρια ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Προσωπικά νοιώθω ευχαριστημένος γιατί έκανα περήφανους τους γύρω μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου. Με υπομονή και επιμονή, με μόνο λίγη προσπάθεια μπορεί να κάνει ο καθένας τα πάντα. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά που θα δώσουν στο μέλλον πανελλαδικές είναι ότι η επιτυχία δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια. Κατάφερα να πετύχω το στόχο μου, το όνειρο μου που ήταν η Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και χαίρομαι επίσης που έκανα περήφανους πολλούς ανθρώπους δίπλα μου.

Σύκαλλος Μιχάλης, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 17.006 μόρια, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜ ΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος σχετικά με τα αποτελέσματα. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια, που ανταμείφτηκε. Ήταν ουσιαστικά μια δικαίωση. Κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου που ήταν το οικονομικό πανεπιστήμιο και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο.

Κοντουδάκη Φλώρα, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 18.620 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ήταν αρκετά πιεστική η χρονιά, αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ουσιαστικά τα ξέχασα όλα! Η εμπειρία των πανελλαδικών δεν ήταν τελικά κάτι το τρομερό, σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά είναι και αυτή μια διαδικασία από τις πολλές. Πέτυχα αυτό που ήθελα μέσω του πεδίου ανθρωπιστικών σπουδών, την εισαγωγή μου στη Νομική Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, το σχολείο και τους γονείς μου για την στήριξη, όλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι σίγουρα ξεκούραση και χαλάρωση μετά από όλη αυτή την πίεση!

Κουντούρης Ρόντιαν 3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.584 μόρια, ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Έδωσα εξετάσεις για δεύτερη χρονιά. Πέτυχα τον στόχο μου που ήταν η Ιατρική σχολή. Αν με ρωτήσετε πότε ήταν πιο εύκολα, (πέρσι ή φέτος) θα σας πως επειδή την πέρασα για δεύτερη φορά τη δοκιμασία, ότι ήταν φέτος. Ήταν πιο απαιτητικά τα θέματα. Εκείνο που χρειάζεται είναι να είναι κανείς καλά προετοιμασμένος, να έχει ψυχραιμία αλλά ίσως και τύχη. Να είναι νηφάλιος και να λειτουργήσει με ταχύτητα. Όλα κρίνονται από τις λεπτομέρειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τα άτομα, τους φίλους, που με στήριξαν.

Χαρτοφύλακας Ιωάννης, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 17.967 μόρια, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αισθάνομαι πολύ καλά, είχε δηλώσει ο Γιάννης μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, εκφράζοντας παράλληλα κάποιες αμφιβολίες ως προς την βαθμολογία στο μάθημα της Έκθεσης. Υπήρξαν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στους δύο βαθμολογητές. Σε κάποια φάση αισθάνθηκα αδικημένος αλλά εν τέλει έχω και το plan Β. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά την προσπάθειά μου και εν τέλει το σχολείο μου το οποίο επιτέλεσε ορθά τον ρόλο του.

Ιωαννίδης Ιωάννης, 3ο Λύκειο Ρόδου, 18.800 μόρια ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Είχε επισημάνει μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ότι η δοκιμασία ήταν σε κάθε περίπτωση δύσκολη. «Εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο σωστός προγραμματισμός στο διάβασμα για να τα καταφέρει κανείς, όσο να μην χάσεις τη ροή του φροντιστηρίου που είναι το πιο σημαντικό. Κι επίσης να έχει κανείς όρεξη για δουλειά. Εγώ δεν απομονώθηκα από τον κόσμο. Έβγαινα, δεν έκοψα την επικοινωνία μου. Θα ήταν λάθος αυτό.

Στις δυσκολίες χρειάζεται κανείς να επιμείνει. Να μην το βάλει κάτω. Είναι επίσης σημαντικό να εκτιμά κανείς τη δουλειά που γίνεται και στο δημόσιο σχολείο, όπου γίνεται και σε όποια μαθήματα. Χρειάζονται επίσης και τα εφόδια από προηγούμενες τάξεις. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που μου συμπαραστάθηκαν και την πολύ καλή δουλειά που κάναμε στο φροντιστήριό μου» είχε επισημάνει ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Μυλωνά Άννα, 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.500 μόρια – ΕΜΠ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ

Είμαι πολύ χαρούμενη που τέλειωσε όλο αυτό που πέρασα. Μια χρονιά δύσκολη, με στερήσεις, με φόρτο εργασίας και με πολύ άγχος. Τώρα νιώθω χαρά και ανακούφιση. Κατάφερα να συγκεντρώσω 18.500 μόρια και να πετύχω έτσι το στόχο μου. Ημουν στο 2ο επιστημονικό πεδίο κι η πρώτη επιλογή μου θα είναι στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Πολυτεχνείο.

Κατσιδώνης Σάββας, 3ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.496 ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Για πολλούς από εμάς, που επιλέξαμε το 4ο Οικονομικό πεδίο, τα δεδομένα ήταν σχετικά πιο εύκολα συγκριτικά με άλλα πεδία. Εγώ τουλάχιστον δεν αντιμετώπισα τέτοια πίεση. Με βοήθησαν πολύ τα δύο εικοσάρια που έγραψα σε πληροφορική και ΑΟΘ. Αν στερήθηκα κάτι, αυτό ήταν τους τρεις τελευταίους μήνες. Είχα ως στόχο τα σώματα ασφαλείας (Λιμενικό ή Πυροσβεστική) και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Μποσγανάς Ιωάννης, 3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.735 μόρια, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ – (ΣΣΑΣ) ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος για την επιτυχία μου να ενταχθώ στη ΣΣΑΣ – Νομικής Θεσσαλονίκης.,Ήταν πολύ το διάβασμα και τεράστιος ο κόπος, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή μου την επιτυχία, στην οικογένειά μου και στους καθηγητές μου που με βοήθησαν. Όσο πιο ήρεμος είναι κάποιος τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο χειρότερος εχθρός είναι το άγχος και ο χρόνος βέβαια.

Συμιακού Ελευθερία, Λύκειο Αφάντου 18.129 μόρια, ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.

Ήμουν στο πρώτο επιστημονικό πεδίο των ανθρωπιστικών σπουδών. Δεν μπορώ να πως ότι η χρονιά ήταν εύκολη. Όλα τα παιδιά περάσαμε πολλές δυσκολίες. Πέτυχα τον στόχο μου ,να ενταχθώ δηλαδή στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.Ο χειρότερος εχθρός του κάθε παιδιού που βρέθηκε ή θα βρεθεί στη θέση μας, νομίζω ότι είναι το άγχος. Χωρίς αυτό, όλα θα ήταν καλύτερα.

Τσίγκου Μαρία Λύκειο Αφάντου 16.910 μόρια ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την σχολή που πέτυχα. Η χρονιά, όπως και όλες οι προηγούμενες φαντάζομαι, ήταν δύσκολη για όλους τους υποψήφιους κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και το διάβασμα. Δεν αποκοπήκαμε όμως από τον κόσμο. Ένα Σάββατο το αφιερώναμε όσο μπορούσαμε στους φίλους, τις παρέες και στον εαυτό μας για μια βόλτα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου.»

Πολυχρόνης Αδαμάντιος, Λύκειο Αφάντου 18.064 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Κατάφερα να πετύχω . Ήμουν στη θετική κατεύθυνση και προσπάθησα όλο το χρόνο με συστηματικό διάβασμα, όχι πολύωρο, αλλά ουσιαστικό. Θα επιλέξω τις σχολές του Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα το τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών. Πρώτη επιλογή μου θα είναι το ΕΜΠ κι ελπίζω να τα καταφέρω.»

Πέρρου Ελένη, Λύκειο Αφάντου , 18.281 μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Νιώθω υπέροχα που κατέφερα να πετύχω την πρώτη μου επιλογή που ήταν η Ιατρική Σχολή. Χρειάζονταν συστηματικό διάβασμα αλλά και σταθερό πρόγραμμα. Έχω την εντύπωση ότι ο χειρότερος εχθρός ενός μαθητή που δίνει πανελλήνιες εξετάσεις είναι ο χρόνος. Εύχομαι καλές σπουδές να έχουν όλα τα παιδιά.

Σταυρή Ραφαηλία Λύκειο Αφάντου 18.181μόρια ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

«Είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη από το αποτέλεσμα. Ο δρόμος ήταν δύσκολος, όπως όλοι γνωρίζουμε. Χρειάζονταν γερές βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια, πολύ διάβασμα και μεθοδικότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω από την καρδιά μου, στους γονείς μου και τους καθηγητές μου. Που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Που με βοήθησαν να πετύχω.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να φθάσουν το στόχο τους να τους πω ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, αλλά τώρα αρχίζει. Σε όσους έχουν κουράγιο, μπορούν επίσης να ξαναδώσουν.»

Παρασκευή Κασανή – ΓΕΛ Κρεμαστής 17.989 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστημένη! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και εύχομαι όλα τα παιδιά μέσα από τη στήριξη των καθηγητών, των γονέων τους να τα καταφέρουν και να νιώσουν και αυτοί αυτό το συναίσθημα.

Και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου Νίκο και Χρύσα, γιατί αυτοί στάθηκαν συνοδοιπόροι στην κοπιώδη πορεία μου, τους γονείς και την οικογένεια μου ολόκληρη, ακόμη και τους φίλους και γνωστούς καθώς χωρίς αυτούς, η ελπίδα και η πίστη μου δεν θα συντρόφευαν την πορεία μου. Στόχος μου ήταν η Νομική σχολή και τον πέτυχα»!

Μαρία Διαμάντη – Κολέγιο Ρόδου 17.975 μόρια ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΑΣ

«Νιώθω πολύ καλά αν και πιστεύω ότι τελικά κάναμε τις πανελλήνιες πολύ μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι! Θέλει ηρεμία και όλα θα πάνε καλά! Ο αρχικός μου στόχος ήταν η πληροφορική, όμως τώρα έχουν «ανοιχτεί» περισσότεροι δρόμοι καθώς τα πήγα πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές , την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη την υποστήριξη τους».

Μαρία Αμπλιανίτη – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.950 μόρια ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη αφού έπιασα την πρώτη μου επιλογή. Νιώθω δικαιωμένη μετά και την προσπάθεια που κατέβαλλα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν αυτή τη χρονιά και ιδιαίτερα την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου».

Φωτεινή- Αποστολία Δραγάτη- Ροδίων Παιδεία 17.931 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτή τη δύσκολη χρόνια. Εύχομαι όλοι να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Παρασκευή Χατζηλαζάρου -Ροδίων Παιδεία 17.919 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη σωστή καθοδήγηση από τους καθηγητές μου και την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας και των φίλων μου. Στα παιδιά που θα ξεκινήσουν προετοιμασία για πανελλήνιες θα ήθελα να πω ότι κάθε κόπος ανταμείβεται».

Στέργος Χατζηκαντής -Ροδίων Παιδεία 17.887 μόρια ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Η φετινή χρονιά δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τις προηγούμενες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοσή μου, γνωρίζοντας πως οι κόποι πολλών μηνών απέδωσαν καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν σε κάθε μου βήμα».

Γουδής Εμμανουήλ, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.824 μόρια ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί με την προσπάθεια που έκανα γιατί πέτυχα τον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω την καθηγήτριά μου στο φροντιστήριο και τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους γονείς μου βέβαια, που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά. Τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης

Αικατερίνη – Ειρήνη Ζαχαριά – Κολέγιο Ρόδου 17.865 μόρια ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο, τους καθηγητές και την οικογένεια μου που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μου αυτή και με όπλισαν με όλα τα μέσα (υλικά και ψυχικά). Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα παρά τη δυσκολία των θεμάτων. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά κατακλυζόταν από μεγάλη ψυχολογική, κυρίως, πίεση, ωστόσο το συστηματικό διάβασμα και η πειθαρχία είναι στοιχεία που σε οδηγούν μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο στόχο σου! Αυτό που θα συμβούλευα τους φετινούς υποψήφιους είναι να μην εγκαταλείπουν ποτέ τα όνειρα τους και να παλεύουν γι’ αυτά ακόμα και όταν η απογοήτευση τους έχει κυριεύσει. Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Συγχαρητήρια σε όλους»!

Αικατερίνη Μπάκα – 4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.855 μόρια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πραγματοποιείται το όνειρο μου και το οποίο ήταν κάτι που το επιθυμούσα από πολύ μικρή ηλικία και το γεγονός ότι πέρασα πρώτη στη σχολή μου με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανη. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά όλους όσοι ήταν δίπλα μου και με στήριξαν, την οικογένεια, τους καθηγητές και τους φίλους μου μια και η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά».

Μαρία Λούπου- 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.828 μόρια ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

«Είναι απίστευτο έχω πετύχει το στόχο μου που είναι η φιλολογία Αθηνών! Ήταν μία δύσκολη χρονιά που είχε τα καλά της, ωριμάσαμε ψυχολογικά και καταλάβαμε το χαρακτήρα μας, ήταν τελικά μία καλή χρονιά»!

Χρυσάνθη Πράντη – Κολέγιο Ρόδου 17.822 μόρια ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι ικανοποιημένη, φέτος τα θέματα της κατεύθυνσης μου ήταν πιο απαιτητικά, ωστόσο όλα πήγαν καλά! Η όλη διαδικασία απαιτεί ψυχραιμία από την αρχή μέχρι το τέλος».

Διονυσία Γεωργούντζου -Ροδίων Παιδεία 1

Διονυσία Γεωργούντζου 17.792 μόρια ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

«Ήτανε μία δύσκολη χρονιά γενικά, πολύ άγχος παρόλα αυτά είχα τη στήριξη των καθηγητών μου και φυσικά των γονιών μου. Πέρασα σε αυτή τη σχολή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτό ήθελα από την αρχή της χρονιάς, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένη».

Χριστίνα – Ιωάννα Μανδρακού -Ροδίων Παιδεία 17.773 μόρια ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Νιώθω ότι πετάω από τη χαρά μου, ήταν η πρώτη μου επιλογή και την πέτυχα! Ευχαριστώ όλη μου την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξη. Η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί επιτυχώς χωρίς τη βοήθεια τους. Μια συμβουλή για τους νεότερους: ακολουθήστε ένα πρόγραμμα το οποίο αρμόζει στις ανάγκες σας. Καλή τύχη!»

Ιωαννίδη Ευδοκία – Κολέγιο Ρόδου 17.691 μόρια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΣΟΕ)

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα, δεν το περίμενα και αυτό είναι δουλειά τόσο των γονιών μου όσο και των καθηγητών μου που με βοήθησαν, με καθοδήγησαν και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δεν ξεκίνησαν με κάποιο ιδιαίτερο στόχο, ήθελα όμως να γράψω όσο καλύτερα μπορούσα χωρίς να πιεστώ για να περάσω σε μία οποιαδήποτε σχολή οικονομικών της Ελλάδας».

Βασίλης Καρίκης -Ροδίων Παιδεία 17.643 μόρια ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

«Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά. Τα θέματα ήταν απαιτητικά, δύσκολα, πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που έκανα, αν και το αποτέλεσμα το περίμενα λίγο παραπάνω. Σίγουρα δεν έχω πετύχει τον πρώτο στόχο μου αλλά υπάρχουν εναλλακτικές, θα δούμε πως θα πάνε οι βάσεις».

Μακεντούδης Γεώργιος, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.611 μόρια – ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ

«Ήταν μια κουραστική χρονιά, με πολύ κόπο! Για το αποτέλεσμα είμαι ευχαριστημένος, και αρκετά ικανοποιημένος Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους καθηγητές μου, τους γονείς μου και την οικογένειά μου, που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδρομή.»

Αργυρώ Παπαγρηγορίου Κολέγιο Ρόδου 17.586 μόρια ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους καθηγητές μου και τους φίλους μου ,που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου»!

Χριστίνα- Τσαμπίκα Τρουμούχη -Ροδίων Παιδεία 17.538 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και σίγουρα ανακουφισμένη, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης, τη Νομική. Και αυτό το οφείλω στους καθηγητές μου και τους γονείς μου, τους οποίους ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας. Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους».

Γιώργος Μικκιού – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.533 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

«Δεν το περίμενα, ήξερα ότι έγραψα καλά, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε, είμαι ικανοποιημένος! Έκανα τις θυσίες μου τους τελευταίους δύο μήνες αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν ήμουν από τα παιδιά που στερήθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους».

Σάββας Ρούσσος- Κολέγιο Ρόδου 17.525 μόρια ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

«Είμαι χαρούμενος και φυσικά ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, ότι καλύτερο! Υπήρχαν δυσκολίες στις εξετάσεις τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία, όμως αν είχες καλή ψυχολογία και ήσουν συγκεντρωμένος μπορούσες να τα πας καλά».

Γεώργιος Νικολιδάκης- Ροδίων Παιδεία 17.514 μόρια ΑΣΣΟΕ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

«Είμαι ευχαριστημένος που κατάφερα το στόχο μου, δηλαδή την εισαγωγή μου στην ΑΣΣΟΕ. Ήταν δύσκολη χρονιά με αρκετό διάβασμα και από ψυχολογική άποψη αλλά με βοήθησαν πολύ η οικογένεια, οι φίλοι μου και έτσι πέρασε ο καιρός. Οι πανελλήνιες δεν είναι τόσο πολύ δύσκολες όπως τις παρουσιάζουν όλοι, αλλά θέλει προσπάθεια από την αρχή και επιμονή για να πετύχεις το στόχο σου».

Λουκία- Αγγελική Χατζημιχαήλ – Κολέγιο Ρόδου 17.507 μόρια ΝΟΜΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω υπερήφανη για αυτή μου την επιτυχία! Ήταν μία αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά ωστόσο πέτυχα τους στόχους μου που είναι η νομική σχολή, όπως επίσης το ίδιο εύχομαι και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ σε όλους καλή σταδιοδρομία».

Καλλιόπη- Τσαμπίκα Μπάρδου -Ροδίων Παιδεία 17.493 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου γιατί ήταν μία παρά πολύ δύσκολη χρονιά, κάναμε πολλές θυσίες όλοι μας! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που μας μετέφεραν τις γνώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και που μας στήριξαν ψυχολογικά».

Τριανταφύλλου Χρυσάνθη, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.469 μόρια – ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Χαίρομαι για το αποτέλεσμα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, χρειάστηκε πολύ διάβασμα, αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό τον χρόνο και φυσικά τους καθηγητές μου.

Χαρίκλεια Κασιώτη- Ροδίων Παιδεία 17.314 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

«Νιώθω ανακουφισμένη που τελείωσε μία δύσκολη, απαιτητική για όλους μας, χρονιά. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα γιατί δούλεψα πολύ για αυτό και κατάφερα να πετύχω το στόχο μου που είναι η Ψυχολογία.Στα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις την επόμενη χρονιά έχω να πω, αν δουλέψουν οι κόποι τους θα ανταμειφθούν σίγουρα»!

Αγγελική Πελίκα – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.306 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

«Χρειάζεται αφοσίωση στον στόχο, θέληση και καθόλου άγχος για να μπορέσεις να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα κατάφερα να εισαχθώ στην σχολή Ψυχολογίας που είναι η πρώτη μου επιλογή και κάτι που επιθυμούσα πάρα πολύ.Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική αλλά πιστεύω ότι έχει σημασία και η δουλειά που γίνεται τα προηγούμενα χρόνια, ναι μεν χρειάζεται καθημερινό διάβασμα χωρίς όμως υπερβολές και κυρίως χωρίς άγχος και γενικά αφοσίωση στον στόχο σου.Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μου αυτή, την καθηγήτρια μου και το σχολείο μου, το Βενετόκλειο (1ο ΓΕΛ).»

Αντώνης – Γεώργιος Χατζηγεωργίου 1ο ΓΕΛ Ρόδου 17.284 μόρια ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

«Είμαι πολύ καλά, ευχαριστημένος, περίμενα χαμηλότερη βαθμολογία, τώρα όλα καλά. Πέτυχα στην σχολή που επιθυμούσα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την οικογένεια μου που με στήριξαν όλη τη χρονιά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά όταν έχεις πρόγραμμα όλα πάνε καλά!»

Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.230 μόρια ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δεδομένου ότι τα θέματα ήταν πιο δύσκολα από τα προηγούμενα χρόνια, από άποψη χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την κατανόηση που έδειξε, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και στο σχολείο και όλους τους φίλους μου που ήταν εκεί για εμένα.»

Βάλια Παυλίδη – Κολέγιο Ρόδου 17.239 μόρια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αφού κατάφερα να εισαχθώ και μάλιστα με πολύ καλή σειρά στην σχολή που επιθυμούσα. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Δεν χρειάζεται άγχος και το παν είναι καλός προγραμματισμός στο διάβασμα και καλή ψυχολογία και όλα θα πάνε καλά».

Βενετία Παπακωνσταντίνου – ΓΕΛ Κρεμαστής 17.234 μόρια ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

«’Ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά είμαι ευχαριστημένη. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και τους γονείς μου που με στήριξαν».

Καθολική- Σαββίνα Τσούλλου – 4ο ΓΕΛ Ρόδυ 17.210 μόρια ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

«Είμαι παρά πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου γιατί κατάφερα να πετύχω το στόχο μου (Φιλολογία Κρήτης), παρά το ότι τα μόρια της σχολής που επιθυμώ ήταν χαμηλότερα, κατάφερα να γράψω παραπάνω. Δεν έχασα κάτι από την προσωπική μου ζωή, ήμουν κάθε μέρα έξω, ωστόσο είχα πρόγραμμα και σύστημα διαβάσματος και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Αν θέλεις κάτι πραγματικά, το πετυχαίνεις με τη στήριξη πάντα των δικών σου ανθρώπων».

Δημήτρης Πονήρης Κολέγιο Ρόδου 17.119 μόρια ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

«Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, τους φίλους μου και κυρίως την οικογένειά μου που πίστεψαν σε έμενα και με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου».

Λιαμή Σεβαστή, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.091 μόρια – ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη, νοιώθω πολύ καλά. Ήταν δύσκολη η φετινή Γ’ Λυκείου, αλλά είχα τρομερή βοήθεια από τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα πρόσωπα και κυρίως στη μητέρα μου για την υποστήριξη. Πέτυχα τον στόχο μου που ήταν η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας και είμαι πολύ χαρούμενη.»

Ηλίας Χατζηδημητρίου – Κολέγιο Ρόδου 16.905 μόρια ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

«Είμαι ικανοποιημένος παρόλο που είχα και πέμπτο μάθημα και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περίμενα. Από την αρχή ήθελα Πολυτεχνείο (Μετσόβιο) τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την μητέρα μου και τον πατέρα μου καθώς και τον αδελφό μου για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους με το δικό τους τρόπο».

Μαρία Φωταρά – 4ο ΓΕΛ Ρόδυ 16.790 μόρια ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Είμαι παρά πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Τα θέματα ήταν αρκετά απαιτητικά και για αυτό απαιτούνταν προετοιμασία όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Περιορίσαμε τις εξόδους, το σχολείο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας βοηθήσει, υπήρχε και η υποστήριξη των γονιών μας και των καθηγητών μας από τα φροντιστήρια, ήταν μία πολύ απαιτητική χρονιά, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Δουκιανού Δέσποινα Ελεονώρα, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 17.560 μόρια Προσχολικής Αγωγής Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδος

«Νοιώθω υπέροχα. Είμαι ευχαριστημένη και ανακουφισμένη. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσουμε τα μαθήματα.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ήταν καλύτερο από αυτό που περίμενα. Αισθάνομαι ανακούφιση και εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστώ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και όλους όσοι ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά.».

Σταυρουλλάκη Εμμανουέλα – Μορφούλα Λύκειο Σορωνής 16.786 μόρια – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Νοιώθω ευχαριστημένη και πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δοκιμασία. Τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους μου.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά η αλήθεια. Δύσκολα και τα θέματα, αλλά σε γενικό γραμμές είμαι ικανοποιημένη.

Ευαγγελία Καπέτα -Ροδίων Παιδεία 16.452 μόρια ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΣΣΟΕ ΑΘΗΝΩΝ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έπειτα από ατελείωτες ώρες μελέτης ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Παρά τις δυσκολίες, η διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων με βοήθησε να ωριμάσω, να οργανωθώ και να αποκτήσω πολύτιμες εμπειρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που με στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια με την αγάπη και τη φροντίδα τους… Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!»

Νίκος Φωταράς – 4ο ΓΕΛ Ρόδυ 16.430 μόρια ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Από μικρός ήθελα να γίνω Φυσικός, μου άρεσε πάρα πολύ! Ευτυχώς με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα πέτυχα το στόχο μου. Σε ότι αφορά τα φετινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων, της Χημείας ήταν απαιτητικά, της Φυσικής κουραστικά όχι όμως δύσκολα, ενώ στα μαθηματικά ήταν πολύ «όμορφα» θέματα. Στα παιδιά που θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τις πανελλαδικές έχω να πω: να βρίσκουν τον πραγματικό τους στόχο και μετά όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα»!

Άννα Κατσούρη, Λύκειο Σορωνής 15.760 μόρια – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΣΟΕ)

Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου και το ότι πέτυχα τον στόχο μου που ήταν η Σχολή Οικονομικών στην Αθήνα. Η χρονιά ήταν δύσκολη αλλά το βασικό για μένα είναι τα κατάφερα ακολουθώντας τον δικό μου κανόνα που εστιάζεται στο εξής: Μελέτη – Οργάνωση και βαθειά επιθυμία. Αξιοποίησα όσο μπορούσα το χρόνο που είχα στη διάθεσή μου και έκανα αυτό που μπόρεσα. Σε ένα μαθητή που δεν μπόρεσε να πετύχει αυτό που ήθελε, εγώ θα έλεγα να μην απογοητεύεται και να μην το βάζει κάτω. Οι δρόμοι που ανοίγονται είναι βέβαιο ότι θα τον οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε αυτό που θέλει πραγματικά.

Γιορδαμνής Γιώργος, Λύκειο Αφάντου 14.695 μόρια – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών)

Νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος γι αυτό που κατάφερα να πετύχω. Τα θέματα εφέτος, ήταν κατά την άποψή μου ιδιαίτερα απαιτητικά ή για πολύ καλά προετοιμασμένους όπως συνηθίζουμε να λέμε. Επέλεξα το πεδίο των οικονομικών και τα κατάφερα. Εύχομαι καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά.

Παντέχη Ευαγγελία, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 16.871 μόρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

«Στην αρχή της χρονιάς ήμουν χαλαρή, αλλά στην συνέχεια άρχισα να αγχώνομαι περισσότερο. Παρόλα αυτά δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα με τους ίδιους ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλα ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Είχα δυνατότητες για περισσότερα, αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την επίδοσή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με ενθάρρυναν σε αυτό τον αγώνα και φυσικά τους καθηγητές μου.»

Μπαλασκάς Ηλίας, 2ο (Καζούλλειο) Λύκειο Ρόδου, 18.189 μόρια Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Νοιώθω ανακουφισμένος και ευχαριστημένος με την επιτυχία μου. Θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία μου, στην οικογένεια, τους καθηγητές και τους φίλους μου.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου