Γιορτή Κρασιού πραγματοποιήθηκε και στη Λέρο

Την  Παρασκευή  23  Αυγούστου 2019  ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία  με το ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑΠ Λέρου, διοργάνωσαν τη γιορτή Κρασιού στο Δρυμώνα.

Την  εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Λέρου  Μιχαήλ Κόλιας, καλωσορίζοντας τον κο Έπαρχο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τους παρευρισκομένους  κάνοντας εκτενή αναφορά στους ομογενείς που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί, στα έργα που έγιναν στην περιοχή του Δρυμώνα και  σε αυτά που πρόκειται να γίνουν στο  μέλλον.


Στη συνέχεια της ομιλίας του  ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο που στηρίζει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ενώ   δεν παρέλειψε να τους προσκαλέσει και  στα επόμενα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.
Ακολούθησε η  αναπαράσταση του τρύγου (πατήματος των σταφυλιών μέσα στο  λινό   και τη μεταφορά του μούστου στο βαρέλι).


Από το Δήμο Λέρου προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα  άφθονο δωρεάν κρασί για τους προσκεκλημένους και αναψυκτικά για τα  μικρά παιδιά.


Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε με την ορχήστρα του Ν. Κουτούζου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τις  τοπικές  αρχές   αρκετοί  συμπατριώτες και επισκέπτες της Λέρου.