Δ. ΔΟΓΙΑΜΑΣ: Πανέτοιμοι με την έναρξη

Την άποψη ότι ο Κλεόβουλος θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, παρά τη βαριά ήττα στο προχθεσινό φιλικό με τον Άρη Αρχαγγέλου (6 – 1), εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Δογιάμας. Ο ίδιος τόνισε πως πρέπει να προβληματίσει η έκταση στο σκορ, ωστόσο η ομάδα του έχει τον τρόπο για να ετοιμαστεί ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Η συνολική μας εμφάνιση σίγουρα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Βέβαια βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και υπάρχει και αρκετή κούραση. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε και να παραδειγματιστούμε από το παιχνίδι αυτό για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».


Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η ομάδα του βρίσκεται ακόμα μακριά από το να φθάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, απάντησε ως εξής:


«Γνωρίζω πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της ομάδας, δηλαδή το μικρό ρόστερ, τις συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις και τα πολλά φιλικά σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, με συνέπεια να φορτώνονται οι ίδιοι παίκτες. Από εκεί και πέρα όμως, αυτό δεν θα μας επηρεάσει ενόψει του πρωταθλήματος. Θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Δεν στέκομαι στο φιλικό με τον Άρη,  το αποτέλεσμα του οποίου μας στεναχωρεί ως έκταση στο σκορ. Νομίζω όμως ότι ο Κλεόβουλος θα παρουσιάσει το πορόσωπο που πρέπει και θα είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος»